Ο Σωκράτης Μάλαμας στον Αμπελώνα

* Αύριο Τετάρτη στο Αλσος του Αγ. Γεωργίου * Μαζί του η Ιουλία Καραπατάκη

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2024 11:50

Τι θα ήταν το συναυλιακό καλοκαίρι μας χωρίς τον Σωκράτη Μάλαμα; Ο αγαπημένος τραγουδοποιός θα εμφανιστεί αύριο Τετάρτη 26 Ιουνίου στο Άλσος του Αγίου Γεωργίου στον Αμπελώνα Λάρισας. Ήρθε, όπως κάθε χρόνο, η στιγμή να κλείσουμε ραντεβού στις ανοιχτές μουσικές σκηνές και τα θέατρα, εντός και εκτός των πόλεων, στις εξοχές και όπου θα έρθει φέτος για να μας συναντήσει ο Σωκράτης. Μαζί του στο τραγούδι η Ιουλία Καραπατάκη και δίπλα του σταθερά η μπάντα του.

Με τον Γιάννη Παπατριανταφύλλου στο κοντραμπάσο, τον Κυριάκο Ταπάκη στο λαούτο και στο μπουζούκι, τον Σπύρο Βρυώνη στην ηλεκτρική κιθάρα, τον Καλογιάννη Βεράνη στο βιολί, στην τρομπέτα και στο τραγούδι, τον Νίκο Μαγνήσαλη στα τύμπανα, τον Γιάννη Μάλαμα στα κρουστά και στο τραγούδι. Με ένα πρόγραμμα που θα έχει τα αγαπημένα μας και όσα δε χορταίνουμε να τραγουδάμε παρέα. Ηχοληψία: Παναγιώτης Ηλιόπουλος - Τίτος Καργιωτάκης. Φωτισμοί: Χρήστος Λαζαρίδης. Υπεύθυνος Σκηνής: Δημήτρης Κατέβας. Ώρα προσέλευσης: 19:30. Ώρα έναρξης: 21:00. Εισιτήρια: Early Bird: 15 ευρώ. Γενική είσοδος: 17 ευρώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass