Οσκαρική πρεμιέρα στον Θερινό

* Σήμερα με «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου

Δημοσίευση: 03 Ιουν 2024 11:06

Με την ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Poor things» κάνει πρεμιέρα σήμερα Δευτέρα, 3 Ιουνίου, ο θερινός κινηματογράφος - Σινέ Μύλος «Μπαρμπής Βοζαλής», στον Μύλο του Παππά.

Οι προβολές της ταινίας, για την οποία ο Έλληνας σκηνοθέτης απέσπασε τον Χρυσό Λέοντα στο Φεστιβάλ Βενετίας, θα πραγματοποιούνται μέχρι και το Σάββατο 8 Ιουνίου, στις 22.00, με τιμή εισιτηρίου 4 ευρώ, από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων, σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας. Λίγα λόγια για την ταινία: Στη Γλασκόβη της βικτωριανής περιόδου, μια γυναίκα αυτοκτονεί μονάχα για να βρει τον εαυτό της ξανά ζωντανό, χάρη σε έναν ιδιότροπο γιατρό, ο οποίος την επαναφέρει. Ωστόσο, πλέον δε θυμάται το παραμικρό, έτσι ο επιστήμονας τη θέτει υπό την προστασία του, αγνοώντας πως εμπόδιο στα σχέδιά του πρόκειται να μπουν ο νεαρός βοηθός του, ένας ερωτύλος δικηγόρος, αλλά και η βούληση της ίδιας της Μπέλα. Πρωταγωνισυουν: Έμμα Στόουν, Μαρκ Ράφαλο, Γουίλιεμ Νταφόε, Ράμι Γιούσεφ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass