Σύλλογοι ενίσχυσαν τα συσσίτια των Αγίων Σαράντα

ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ «Ο ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΓΗΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ»

Δημοσίευση: 30 Δεκ 2021 11:02

Για ακόμα μία χρονιά οι διοργανωτές του Φεστιβάλ «Ο Αη Βασίλης άργησε

μια μέρα» δεν ξέχασαν την υπόσχεσή τους να συνδράμουν με κάθε τρόπο στην ενίσχυση των συσσιτίων των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων, που επί 60 πλέον συναπτά έτη καθημερινά σιτίζει συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη.
Αν και οι πολιτιστικοί σύλλογοι έχουν πληγεί από την πανδημία, όσοι βρίσκονται στις διοικήσεις τους μάχονται να κρατήσουν ζωντανές τις κοιτίδες της παράδοσης και του πολιτισμού, κρατούν σφιχτά ακόμη τους μεταξύ τους δεσμούς και δίνουν ένα μήνυμα ελπίδας ότι όλοι μαζί θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε το πρόβλημα, ενωμένοι βοηθώντας ο ένας τον άλλον.
Ο Συλλόγος Αργιθεατών ν. Λάρισας «Ο Άγιος Νικόλαος» κάλεσε και φέτος τους συνδιοργανωτές του Φεστιβάλ και φυσικά ανταποκρίθηκαν άμεσα ο Σύλλογος Ποντίων Λάρισας, ο Μικρασιατικός Σύλλογος Βουναίνων «Η καθ’ ημάς Ανατολή», ο Σύλλογος Βερδικουσιωτών ν. Λάρισας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλιννοστούντων Ποντίων Λάρισας «Ο Πόντος», ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Αμπελοκήπων Λάρισας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος των κατοίκων της περιοχής σταθμού «Φίλων ο Λαρισαίος», ο Σύνδεσμος Σαρακατσαναίων Λάρισας, ο Σύλλογος Κυπρίων Λάρισας και το Σωματείο Εργαζομένων της ΔΕΥΑΛ. Στο αίτημα σχετικής ενίσχυσης ανταποκρίθηκε και η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Λάρισας. Η παράδοση των τροφίμων έγινε παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου, κ. Ιερώνυμου, και του υπεύθυνου του φιλανθρωπικού έργου της ενορίας π. Σωτήριου Αποστολόπουλου, του π. Δημήτριου Ψαριανού και του αρχιμανδρίτη Σέργιου Παραλίκα.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass