Πινελιές συναισθημάτων...

...από τη Βασιλική Μάγγα - Χαδουλού

Δημοσίευση: 31 Οκτ 2021 11:04

Η έκθεση ζωγραφικής της Βασιλικής Μάγγα-Χαδουλού θα εγκαινιαστεί την Τετάρτη

3 Νοεμβρίου στις 8.30 μ.μ. στο καφέ jasmine (Κουμουνδούρου 10) στη Λάρισα.
Η Βασιλική Μάγγα-Χαδουλού γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα. Από μικρό παιδί είχε ανησυχίες με τη ζωγραφική και παρακολουθούσε διάφορα μαθήματα μέχρι και σήμερα διευρύνοντας τους ορίζοντες και τις τεχνικές της και πάντα σε καταξιωμένους δασκάλους.
Αντλεί έμπνευση από την καθημερινότητα και κυρίαρχο στοιχείο των έργων της είναι η γυναικεία μορφή. Η στάση του σώματος η έκφραση του προσώπου και ενίοτε το βλέμμα μας εναποθέτουν στον δικό της κόσμο των συναισθημάτων.
Η παλέτα της έχει μια αναλογική ισορροπία θερμών και ψυχρών χρωμάτων. Εκτός από τα λάδια στη ζωγραφική της χρησιμοποιεί κρασί και κάρβουνο. Σε αυτά τα έργα χωρίς καμία παραπάνω χρωστική παρά μόνο αυτές των θεσσαλικών κρασιών δημιουργεί εικόνες χρησιμοποιώντας διαβαθμίσεις των αποχρώσεων του μπρούσκου. Τα έργα αυτά με την εντυπωσιακή τεχνική τους απευθύνονται όχι μόνο στη όραση αλλά και στην όσφρηση, παρασέρνοντας τον θεατή σε μια νηφάλια μέθη, αυτή της απόλαυσης της ζωγραφικής.... Έχει πάρει μέρος σε πολλές εκθέσεις ομαδικές και ατομικές σε Ελλάδα και εξωτερικό η τελευταία στην Biennale Internazionale d’ ArtdiBari. Και συγχρόνως με αυτήν στη πόλη μας συμμετέχει σε έκθεση στην Αθήνα στο Contemporary space Athens... Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 17 Νοεμβρίου.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass