Γαλλικός αέρας στα Φάρσαλα...

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ -ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δημοσίευση: 02 Ιουλ 2021 11:26
Με τη βραβευμένη ταινία «Το Μυστήριο  του Κυρίου Πικ» θα ανοίξει η αυλαία των προβολών γαλλικών ταινιών στα Φάρσαλα Με τη βραβευμένη ταινία «Το Μυστήριο του Κυρίου Πικ» θα ανοίξει η αυλαία των προβολών γαλλικών ταινιών στα Φάρσαλα

Γαλλικός αέρας θα... φυσήξει τον Ιούλιο στα Φάρσαλα αφού από την Τετάρτη 7 Ιουλίου θα αρχίσει σειρά προβολών με αξιόλογες ταινίες του γαλλικού σινεμά, που θα πραγματοποιούνται στον αίθριο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου, σε συνεργασία του Δήμου

Φαρσάλων με το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας.
Η προβολή των ταινιών θα είναι δωρεάν για τους πολίτες, ενώ θα υπάρχει μέριμνα λήψης όλων των προβλεπόμενων μέτρων για την προστασία από την πανδημία.
Το πρόγραμμα των προβολών που θα έχουν όλες τους ώρα έναρξης στις 21.30 έχει ως εξής:
Τετάρτη 7 Ιουλίου
Το Μυστήριο του Κυρίου Πικ
Κομεντί 2019 | Έγχρ. | Διάρκεια: 100’. Γαλλοβελγική ταινία, σκηνοθεσία Ρεμί Μπεζανσόν με τους: Φαμπρίς Λουκινί, Καμίγ Κοτέν, Χάνα Σιγκούλα
Μία νεαρή εκδότρια ανακαλύπτει το ξεχασμένο χειρόγραφο ενός... πιτσαδόρου, το οποίο αποφασίζει αμέσως να εκδώσει. Το μυθιστόρημα γίνεται μπεστ σέλερ, ο συγγραφέας του (που έχει πεθάνει) δεν έχει γράψει τίποτε άλλο στη ζωή του κι ένας κριτικός λογοτεχνίας, πεπεισμένος ότι πρόκειται για απάτη, αποφασίζει να ερευνήσει την υπόθεση.
Τετάρτη 14 Ιουλίου
Θεέ μου, τι σου Kάναμε; 2 (2019)
Πέντε χρόνια μετά τη σαρωτική εμπορική επιτυχία «Θεέ μου, τι σου Kάναμε;» που έσπασε τα ταμεία παγκοσμίως, η πιο αγαπημένη οικογένεια της Γαλλίας επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη για νέες, ξεκαρδιστικές περιπέτειες.
Τετάρτη 21 Ιουλίου
Σουπερχόνδριος (Supercondriaque)
Κωμωδία 2014 | Έγχρ. | Διάρκεια: 107’. Γαλλοβελγική ταινία, σκηνοθεσία Ντάνι Μπουν με τους: Ντάνι Μπουν, Αλίς Πολ, Καντ Μεράντ. Ο 39χρονος εργένης Ρομάν πάσχει από αρρωστοφοβία. Όταν χάνει ξαφνικά τον καλύτερό του φίλο από ανεύρυσμα, ο μεσήλικας κρεμιέται από το μοναδικό άνθρωπο που εξακολουθεί να του μιλάει, τον γιατρό Ντιμίτρι Ζβένκα.
Τετάρτη 28 Ιουλίου
Ραντεβού Εκεί Ψηλά (Au Revoir là-Haut)
Νοέμβριος 1918.
Βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν και την επίσημη λήξη του 1ου Παγκοσμίου Πολέμου, με τις εχθροπραξίες να έχουν ουσιαστικά σταματήσει. Ο Albert και ο Edouard είναι δύο από τους Γάλλους στρατιώτες που περιμένουν καρτερικά το χαρμόσυνο νέο, βουτηγμένοι σε κάποιο όρυγμα ενός πεδίου της μάχης με τους Γερμανούς λίγες δεκάδες μέτρα μακριά. Κανείς δεν έχει όρεξη να πολεμήσει, κανείς εκτός του λοχαγού Pradelle που διατάζει μια άσκοπη επίθεση, κατά τη διάρκεια της οποίας ο νεαρός Edouard σώζει τη ζωή του Albert, όμως αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χάσει το μισό του πρόσωπο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass