Mουσική παράσταση των Rete στο Γενί Τζαμί

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 9 μ.μ. ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ 4ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ OPEN NIGHTS

Δημοσίευση: 07 Απρ 2019 15:05

Στο πλαίσιο του 4ου φεστιβάλ Open Nights που διοργανώνεται από την ομάδα χοροθεάτρου OFF ART και την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων, σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας από τις 28 Μαρτίου -14 Απριλίου με βάση το Μουσουλμανικό τέμενος (Γενί τζαμί), αλλά και εκδηλώσεις στον Μύλο του Παππά και στο Stage, με θέμα την “Αιδώ”, παρουσιάζεται σήμερα Κυριακή 7 Απριλίου στις 9 μ.μ. στο Γενί τζαμί, η μουσική performance των Rete (Granny Records)- Σάββας Μεταξάς (Inverz / Good Luck Mr. Gorsky) & Βασίλης Λιόλιος (Eventless Plot).

Οι Rete αποτελούνται από τους Σάββα Μεταξά (Inverz / Good Luck Mr. Gorsky) και Βασίλη Λιόλιο (Eventless Plot), μέλη της δισκογραφικής Granny records. Χρησιμοποιώντας modular synthesizers, ηχογραφήσεις πεδίου, αντικείμενα και ήχους από επιφάνειες τυμπάνων και κυμβάλων, δημιουργούν ηλεκτροακουστικές συνθέσεις, εξερευνώντας ομοιότητες και αντιθέσεις ανάμεσα στο φυσικό και στον ηλεκτρονικό ήχο. Αυτή την περίοδο ηχογραφούν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά.

Η Granny Records δημιουργήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 2008.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass