«Δεν υπάρχουν συνταγές επιτυχίας…»

ΤΟΝΙΣΕ Ο ΔΗΜ. ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ»

Δημοσίευση: 05 Απρ 2019 16:30

«Ακόμη και μία νοικοκυρά όταν φτιάχνει με την ίδια συνταγή ένα μπιφτέκι θα το βγάλει διαφορετικό κάθε φορά» επισήμανε χθες ο πανεπιστημιακός καθηγητής Δημήτρης Μπουραντάς κατά την παρουσίαση του νέου του βιβλίου «Επιτυχημένος ηγέτης και μάνατζερ».

Η παρουσίαση έγινε στο Επιμελητήριο Λάρισας με την κουβέντα να μην μένει μόνο στο management και την ηγεσία σε όρους του εργασιακού περιβάλλοντος αλλά να περιστρέφεται γενικότερα και σε κάθε κοινωνική δραστηριοποίηση και αλληλεπίδραση.

Ο Δημήτρης Μπουραντάς σε δηλώσεις του στην «Ε» τόνισε ότι «Συνταγές για να γίνει κάποιος επιτυχημένος δεν υπάρχει. Υπάρχουν έννοιες, αρχές, μέθοδοι και τεχνικές. Ακόμη και μία νοικοκυρά όταν φτιάχνει με την ίδια συνταγή ένα μπιφτέκι θα το βγάλει διαφορετικό κάθε φορά. Εχουμε μια ειδική επιστήμη που λέγεται Ειδική Επιστήμη, έχουμε καλές πρακτικές στο μάνατζμεντ και στην ηγεσία είτε αφορούν την επιχείρηση είτε αφορούν την κοινωνία είτε αφορούν ακόμη και την οικογένεια… Υπάρχουν πολύ χρήσιμα εργαλεία για να γίνουμε πιο αποδοτικοί και πιο ανταγωνιστικοί στις επιχειρήσεις και στην προσωπική μας ζωή. Το βιβλίο αναφέρεται σε στελέχη όλων των ιεραρχικών επιπέδων, δεν περιλαμβάνει τα πάντα αλλά περιλαμβάνει τις βασικές ικανότητες σε πολύ κρίσιμους ρόλους. Το πόνημά μου αυτό απευθύνεται μεν σε στελέχη οργανισμών και επιχειρήσεων αλλά πολλά από αυτά αφορούν και στην προσωπική μας ζωή». Το βιβλίο παρουσίασε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Σωτήρης Γιαννακόπουλος και συντόνιζε ο αντιπρόεδρος Α’ κ. Δημήτριος Παπαλέξης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass