Χριστούγεννα στη… Δημόσια Βιβλιοθήκη

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ… ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ

Δημοσίευση: 23 Δεκ 2018 15:30

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας «Κωνσταντίνος Κούμας» σε χριστουγεννιάτικη διάθεση, διοργανώνει πλήθος εκδηλώσεων για τα παιδιά με σκοπό να γιορτάσουν μαζί τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά!

Το γιορτινό αφιέρωμα περιλαμβάνει κατασκευές, παιχνίδια, μουσική και πολλές χριστουγεννιάτικες ιστορίες που ζωντανεύουν μέσα από αναγνώσεις. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων αναλυτικά έχει ως εξής: Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018 ώρα 11:00 π.μ. Η Λαρισαία συγγραφέας και εκπαιδευτικός κ. Μαρία Γεωργίου θα παρουσιάσει στο παιδικό τμήμα της βιβλιοθήκης, μαζί με τη χριστουγεννιάτικη Φρουτοβιταμινοπαρέα, το βιβλίο της: «Χριστούγεννα στη Φρουτοβιταμινοχώρα». Χριστούγεννα στη Φρουτοβιταμινοχώρα και τα φρούτα μαζί με τις βιταμίνες ετοιμάζονται να υποδεχτούν τη νέα χρονιά. Όμως, μέσα σε αυτό το εορταστικό κλίμα, η προσοχή τους θα επικεντρωθεί στη βοήθεια προς ένα άρρωστο παιδί. Για παιδιά όλων των ηλικιών. Χωρίς προεγγραφή. Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018 ώρα 11:00π.μ. «Ελάτε να φτιάξουμε Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες» Με χρωματιστά χαρτόνια, χρυσόσκονες, μεταλιζέ κορδέλες, κόλλες glitter και με μπόλικη φαντασία, φτιάχνουμε χριστουγεννιάτικες κατασκευές και καλλιτεχνικές δημιουργίες, στο παιδικό τμήμα της βιβλιοθήκης, ακούγοντας χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Η δράση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5–11 ετών και δεν έχει κόστος συμμετοχής. Χωρίς προεγγραφή. Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019 ώρα 11:00 π.μ. Αφήγηση παραμυθιού: «Ο Αϊ Βασίλης φέτος είναι πράσινος» «Πέντε γράμματα φτάνουν στην πόρτα του Αϊ-Βασίλη και δεν μοιάζουν σε τίποτα με όλα αυτά, που έχει συνηθίσει να λαμβάνει. Θα προλάβει άραγε να μοιράσει τα δώρα στα παιδιά όλου του κόσμου;». Το βιβλίο του Νίκου Μιχαλόπουλου και της Άννας Βερούλη: «Ο Αϊ Βασίλης φέτος είναι πράσινος», αφηγείται στα παιδιά η εκπαιδευτικός Ευαγγελία Μακρή. Για παιδιά ηλικίας πάνω από 5 ετών. Χωρίς προεγγραφή. Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019 ώρα 11:00π.μ. Αφήγηση παραμυθιού: «Η Μάγισσα Τσαπατσούλα και οι Καλικάντζαροι». Είναι παραμονές Χριστουγέννων και τα καλικαντζαράκια έχουν ανέβει στη γη για τις γνωστές τους σκανταλιές στα σπίτια των ανθρώπων. Τρεις απ' αυτούς όμως, ο Φρίτιο, ο Θρίτιο και ο Αμπλεμπούμπλης, έχουν την ατυχία να μπουν στο σπίτι της μάγισσας Τσαπατσούλας. Η οικοδέσποινα, αντί να τρομάξει και να τους διώξει άρον-άρον, θα τους προσκαλέσει όλο χαρά σ' ένα επεισοδιακό χριστουγεννιάτικο πάρτι. Το βιβλίο της Χαράς Κατσαρή: «Η Μάγισσα Τσαπατσούλα και οι καλικάντζαροι» αφηγείται στα παιδιά η παιδαγωγός Βασιλική Γκούνη-Βασδέκη. Για παιδιά ηλικίας πάνω από 4 ετών. Χωρίς προεγγραφή. Περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση 28ης Οκτωβρίου 9 και στο τηλέφωνο 2410-531973.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass