Μια ευρηματική παράσταση με πολύ γέλιο

ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΙΑΤΑΣ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑ ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ ΑΠΟΓΕΙΩΣΑΝ ΤΟΥΣ «ΒΑΤΡΑΧΟΥΣ» ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ

Δημοσίευση: 04 Ιουλ 2018 15:00

Στη Λάρισα επέστρεψε και πάλι ο Λάκης Λαζόπουλος. Χθες βράδυ το θεατρόφιλο κοινό της πόλης είχε την ευκαιρία να τον απολαύσει σε μια από τις ευρηματικότερες κωμωδίες του Αριστοφάνη, τους «Βατράχους».

Στο πλευρό του είχε την αγαπημένη του Σοφία Φιλιππίδου, τον Αντώνη Καφετζόπουλο και τον Δημήτρη Πιατά που σκόρπισαν άφθονο γέλιο στους θεατές που κατέκλυσαν το Κηποθέατρο Αλκαζάρ. Τα κωμικά ευρήματα και τα φαρσικά επεισόδια διαδέχονταν το ένα το άλλο και μέσα από την πικρή σατιρική διάθεση του Αριστοφάνη, ήρθε στο φως η πάντα σύγχρονη διάσταση του έργου. Το κοινό για δύο ώρες απόλαυσε ένα εξαιρετικό θέαμα και χειροκρότησε θερμά τον θίασο που δικαίωσε τις προσδοκίες του. Η παράσταση ανέβηκε από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βόλου, σε σκηνοθεσία του Κώστα Φιλίππογλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass