Θερινά δρώμενα στο Συκούριο

ΜΕ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗΣ

Δημοσίευση: 01 Ιουλ 2018 16:36

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Εντυπωσιακή ήταν η καλοκαιρινή μουσικοχορευτική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Συκουρίου με τίτλο «Θερινά Δρώμενα» με τη συμμετοχή των χορευτικών τμημάτων του Μ.Ε.Σ. Καλοχωρίου και Ε.Μ.Λ. Φιλιππούπολης.


Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος και ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Γιώργος Λαδόπουλος.
Ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος σε δήλωσή του για την εκδήλωση αναφέρει:
«Συγχαρητήρια στον πρόεδρο του συλλόγου κ. Γιώργο Δημουλό, τα μέλη του Δ.Σ., στον χοροδιδάσκαλο κ. Βασίλη Καραβασίλη, τον χοροδιδάσκαλο του Μ.Ε.Σ Καλοχωρίου κ. Μιχάλη Τσακνάκη, τη χοροδιδάσκαλο παιδικών τμημάτων του Συκουρίου κ. Ευαγγελία Λανάρα και φυσικά στους χορευτές γι’ αυτή τη μοναδική βραδιά.
Μία αξιέπαινη συμμετοχή και μια ξεχωριστή πολιτιστική εκδήλωση που έδωσε μια διαφορετική πινελιά στα δρώμενα του Μ.Ε.Σ Συκουρίου. Οι συμμετέχοντες βγάλανε τον καλύτερό τους εαυτό στην πολιτιστική αυτήεκδήλωση για να ψυχαγωγήσουν το κοινό τους!
Ως Δημοτική Αρχή στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας και μέσα από τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος θα στηρίζουμε τους συλλόγους και τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass