Χορωδιακή συνάντηση «εφήβων»

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΩΛ

Δημοσίευση: 05 Ιουν 2018 16:05

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η Εαρινή Συνάντηση Χορωδιών Λάρισας με τίτλο «Τώρα που είναι Άνοιξη και τα λουλούδια ανθίζουν…» που έλαβε χώρα στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας προχθές το βράδυ και τη διοργάνωσαν η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων και η Χορωδία «Ευεστώ», με πλήθος κόσμου να βρίσκεται στο Δημοτικό Ωδείο της πόλης για να απολαύσει τη χορωδιακή βραδιά.

Εκτός της Μικτής Χορωδίας της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων «Η Ευεστώ», συμμετείχαν η Χορωδία του Α΄ ΚΑΠΗ Γιαννιτσών, η Μικτή Χορωδία Μώλου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας «Ο Σωτήρ».
Τη χορωδία «Ευεστώ» συνόδευσε στο πιάνο η καθηγήτρια Μουσικής Εφη Φαρμάκη και διηύθυνε ο μαέστρος Κωνσταντίνος Μάτης.
Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δημήτρης Δεληγιάννης στον σύντομο χαιρετισμό του εξήρε τις προσπάθειες των χορωδών και του μαέστρου και δήλωσε τη συνεχή και θερμή στήριξή του. Δεσμεύτηκε δε η χορωδιακή αυτή συνάντηση να καταστεί θεσμός για τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης και εξήγγειλε τη 2η χορωδιακή συνάντηση τον Μάιο του 2019 η οποία θα είναι μεγαλύτερη σε συμμετοχές πολυφωνικών μουσικών σχημάτων.
Στη χορωδιακή συνάντηση παρευρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Απ. Μπέμπης, η διευθύντρια Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Ευθυμία Ζιώγα, εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου, μέλη χορωδιακών σχημάτων της πόλης και πλήθος κόσμου. Αμέσως μετά τη συναυλία η Αντιδημαρχία παρέθεσε γεύμα προς τιμή των προσκεκλημένων χορωδιών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass