ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ 4ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ

Τα ΚΔΑΠ φτιάχνουν μαριονέτες για τον Τιριτόμπα

Δημοσίευση: 05 Μαϊ 2018 15:40

Όχι μία, όχι δύο, αλλά... 120 μαριονέτες θα κατασκευάσουν τα παιδιά των ΚΔΑΠ και των ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Λαρισαίων, στο πλαίσιο του 4 ου Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου.

Ο Δημοτικός Κουκλοθίασος Τιριτόμπα σε συνεργασία με τα ΚΔΑΠ του Δήμου Λαρισαίων και στο πλαίσιο του προγράμματος «Η Πόλη Που Μαθαίνει», επιμόρφωσε όλους τους εκπαιδευτές των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης, μαθαίνοντας τους πώς να κατασκευάζουν αυτοσχέδιες μαριονέτες. Οι εκπαιδευτές με τη σειρά τους, θα κατασκευάσουν με τα παιδιά της κάθε δομής 120 μαριονέτες, οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν σε μια απίθανη μουσική κουκλοπαράσταση, ένα μοναδικό θέαμα με τραγούδια εμπνευσμένα από την ποίηση του Οδυσσέα Ελύτη και τις μαριονέτες να χορεύουν και να τραγουδούν στον προαύλιο χώρο του Μύλου του Παππά. Η παράσταση θα δοθεί στο πλαίσιο του 4ου Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου που θα πραγματοποιηθεί εντός του Μαΐου και το πρόγραμμα του οποίου θα ανακοινωθεί σύντομα.

Ο ΤΙΡΙΤΟΜΠΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ

Η δράση του Δημοτικού Κουκλοθίασου δεν σταματά εκεί. Πρόσφατα συνεργάστηκε και με τους εκπαιδευτικούς του Ειδικού Σχολείου Νεάπολης, κατασκευάζοντας τις κούκλες για τις ανάγκες της παράστασης που εμψύχωσαν οι μαθητές στη σχολική τους γιορτή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass