Πανελλαδικός Μαραθώνιος Χορού

Δημοσίευση: 19 Ιουν 2015 12:49 | Τελευταία ενημέρωση: 19 Ιουν 2015 13:10

 

Σε ένα θετικά φορτισμένο κλίμα, διοργανώνεται ο 4ος Πανελλήνιος Μαραθώνιος Χορού «Χορεύοντας για καλό σκοπό «Dancing for a good cause» στην πόλη της Λάρισας σήμερα Σάββατο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Πηνειού, υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων. Για μια ακόμη χρονιά, η εκδήλωση έχει φιλανθρωπικό σκοπό και θα πραγματοποιηθεί συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας, ειδών πρώτης ανάγκης και ειδών παντοπωλείου για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων, το οποίο καθημερινά εξυπηρετεί και ενισχύει άπορους συμπολίτες μας.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να χορέψουν, να εκφραστούν, να χαρούν και να υποστηρίξουν το φιλανθρωπικό σκοπό με συμμετοχή που κρίνεται σε επίπεδο αντοχής και όχι στις χορευτικές τους ικανότητες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά μέχρι την ημέρα της εκδήλωσης. Όπως και πέρυσι, δεν θα υπάρξει κόστος συμμετοχής, αλλά οι διαγωνιζόμενοι που θα συμμετέχουν στο Μαραθώνιο Χορού πρέπει να φέρουν μια γεμάτη σακούλα με προϊόντα (αλεύρι, γάλα, ζάχαρη, ζυμαρικά, λάδι, μαρμελάδα, ντοματοπελτές, ρύζι, φρυγανιές, όσπρια, κονσέρβες) που θα ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Ο μαραθώνιος ξεκινάει στις 5 μ.μ. ενώ παράλληλα θα διοργανωθούν, μαραθώνιος χορού για παιδιά, ψυχαγωγία και παιχνίδια για τους μικρούς συμμετέχοντες και παρουσίαση διαφορετικών χορευτικών ειδών από γνωστές σχολές χορού, βραβευμένες ομάδες και διεθνούς φήμης καλλιτέχνες. Καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού θα επιτρέπεται σε όποιον θέλει από το κοινό να συμμετέχει στις ομαδικές δράσεις που θα γίνουν στο χώρο και να χορέψει στους ρυθμούς της πολυμελούς ομάδας djs.

Θα βραβευτούν οι τρεις πρώτες θέσεις των δύο κατηγοριών (ατομική, ζευγάρια). Οι επισκέπτες μπορούν να φέρνουν τα προϊόντα στο χώρο δίπλα στο λιμανάκι (έναντι Αγ.Αχιλλείου) όπου η συλλογή τους θα συντονίζεται από την εθελοντική Ανθρωπιστική Δράση «ΑΝΘΡΩΠΟΜΑΝΙΑ». Επίσης ο ευρύτερος χώρος θα είναι διαθέσιμος για πικνίκ σε επισκέπτες και συμμετέχοντες.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: 6944910584, sk@sophiakoustas.com     6983433440, dimop.elenh@gmail.com

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass