ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Συναυλία στη μνήμη του Π. Παπαθανασίου

Δημοσίευση: 13 Ιαν 2018 15:02

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, ο Μουσικός Σύλλογος Λάρισας και το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, τιμούν τη μνήμη του ιστορικού προέδρου του Μουσικού Συλλόγου Παναγιώτη Παπαθανασίου, με μια μουσική εκδήλωση αύριο Κυριακή στις 8 το βράδυ με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, στην αίθουσα συναυλιών του ΔΩΛ.


Στην εκδήλωση συμμετέχουν: η Συμφωνική Ορχήστρα Λάρισας, η Ανδρική Χορωδία του Μουσικού Συλλόγου Λάρισας (διεύθυνση Χρήστος Κτιστάκης) και η Μικτή Χορωδία του ΔΩΛ (διεύθυνση Δημήτρης Καρβούνης).
Η προσφορά του Παναγιώτη Παπαθανασίου, που έφυγε από τη ζωή πέρσι τα Χριστούγεννα σε ηλικία 82 ετών, στην εξέλιξη και ανάδειξη της χορωδιακής μουσικής αλλά και γενικότερα του πολιτιστικού γίγνεσθαι της πόλης, είναι τεράστια και πολυσχιδής. Ήταν επί 24 χρόνια πρόεδρος του Μουσικού Συλλόγου Λάρισας, για περισσότερα από 60 χρόνια χορωδός, και επί οκτώ χρόνια μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.
Ακόμη, ένας πολύ ευγενής άνθρωπος και ευτυχής πατέρας που είδε τις κόρες του Μυρτώ και Ήβη να ασχολούνται με τη μουσική που τόσο αγαπούσε.
Η διάσημη υψίφωνος Μυρτώ Παπαθανασίου και η διακεκριμένη τσελίστρια Ήβη Παπαθανασίου θα παρευρεθούν στην εκδήλωση. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης και ο πρόεδρος του Μουσικού Συλλόγου Λάρισας Απόστολος Δήμου.
Ελεύθερη είσοδος για το κοινό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass