ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΝΤΙΝΟΥ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Βραδιά τέχνης στις Νέες Καρυές

Δημοσίευση: 16 Σεπ 2017 15:34

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, για πέμπτη συνεχή χρονιά, η βραδιά τέχνης και πολιτισμού στην αυλή του ζωγράφου – σκηνογράφου Ντίνου Γιωτόπουλου, στις Νέες Καρυές Λάρισας.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την αυλή του Λαρισαίου καλλιτέχνη και είχε την ευκαιρία να απολαύσει μια βραδιά γεμάτη τέχνη και πολιτισμό.

Το πρόγραμμα άνοιξε ο οικοδεσπότης χαιρετίζοντας τους εκλεκτούς προσκεκλημένους του. Τη σκυτάλη πήρε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ Κώστας Φιλιππούλης απευθύνοντας χαιρετισμό και επισημαίνοντας τη σπουδαιότητα της ύπαρξης τέτοιων εκδηλώσεων.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του εικαστικού Αλέξανδρου Καγιά, ενός καταξιωμένου ζωγράφου εδώ και χρόνια με διαρκή παρουσία στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο κ. Καγιάς απευθυνόμενος στους καλεσμένους τους ευχαρίστησε για την αγάπη τους στις τέχνες και τον πολιτισμό και δήλωσε ότι τον συνδέει βαθιά φιλία και αλληλοεκτίμηση με τον Ντίνο Γιωτόπουλο τον οποίο και ευχαρίστησε για την πρόσκληση.

Κατόπιν έγινε η παρουσίαση του βιβλίου «Ουζερί Τσιτσάνης» του συγγραφέα Γιώργου Σκαμπαρδώνη από τους Άγγελο Πετρουλάκη και Εύα Πάικου.

Ο Γιώργος Σκαμπαρδώνης, συγκινημένος από τη μεγάλη προσέλευση, αφού αναφέρθηκε στο περιεχόμενο του βιβλίου του δήλωσε ότι εξεπλάγη από την υψηλή αισθητική του χώρου της εκδήλωσης και την ζεστασιά που απορρέει από την ψυχή του οικοδεσπότη τον οποίο και ευχαρίστησε για την πρόσκληση.

Η βραδιά συνεχίστηκε με το θεατρικό αναλόγιο του θεατρικού εργαστηρίου του δήμου Κιλελέρ της θεατρικής ομάδας Νίκαιας σε σκηνοθεσία του Άκυ Μητσιούλη.

Το θεατρικό αναλόγιο βασισμένο στο βιβλίο «Ουζερί Τσιτσάνης» εντυπωσίασε και καταχειροκροτήθηκε από όλους τους παρευρισκομένους.

Η εκδήλωση έκλεισε με το μουσικό σχήμα από τους μουσικούς καθηγητές και συνεργάτες της Μουσικής Σχολής του δήμου Κιλελέρ Ασπασία Αγοραστού, Χρήστος Γκουλέτσος, Ευαγγελία Ζαπίτη, Γιώργο Κουλιόπουλο, Δέσποινα Ζαπίτη και Δημήτρη Γερογιάννη. Το σχήμα ερμήνευσε συνθέσεις του Βασίλη Τσιτσάνη με μεγάλη επιτυχία, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο την επιτυχημένη αυτή εκδήλωση.

Μεταξύ των παρευρεθέντων και ο δήμαρχος Κιλελέρ κ. Θανάσης Νασιακόπουλος, που δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος που ο Ντίνος Γιωτόπουλος δίνει στους Λαρισαίους την ευκαιρία να έρχονται σε επαφή με σημαντικούς ανθρώπους του πολιτισμού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass