Η «ΕΙΡΗΝΗ» ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΙΜΗ ΠΑΝΟΥΣΗ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Μια εμπνευσμένη παράσταση!

Δημοσίευση: 01 Σεπ 2017 16:00

Μια παράσταση μεταξύ όπερας και θεάτρου απόλαυσαν χθες βράδυ οι Λαρισαίοι στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ, με το Εθνικό Θέατρο στην «Ειρήνη» του Αριστοφάνη. Ο ιδιόρρυθμος περφόμερ Τζίμης Πανούσης, έχοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο,

έκλεψε τις εντυπώσεις του κοινού ως Τρυγαίος, χρησιμοποιώντας στο ρόλο του πολλές δόσεις από τον γνώριμο Τζίμη Πανούση. Χιούμορ, βωμολοχίες σαρκασμός, αυτοσαρκασμός, νύξεις και «μπηχτές» για την πολιτική κατάσταση της χώρας, ακόμη και αυτοσχεδιαστικές προσθήκες ήταν τα «όπλα» του επάνω στη σκηνή. Όμως η χθεσινή παράσταση ήταν κάτι διαφορετικό. Η σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη, το εμπνευσμένο λιμπρέτο του Δημοσθένη Παπαμάρκου με τη μουσική του Νίκου Κυπουργού δημιούργησαν μια παράσταση που κινήθηκε μεταξύ του κωμικού, της σάτιρας και του λυρισμού. Με τις ερμηνευτικές και υποκριτικές τους ικανότητες ξεχώρισαν η μεσόφωνος Ειρήνη Καράγιαννη ως «Ειρήνη», ο Τάσης Χριστογιαννόπουλος ως Ερμής και ο Αιμιλιανός Σταματάκης στον ρόλο του Πολέμου. Το κοινό επιβράβευσε τους συντελεστές της παράστασης με το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημά του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass