ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΟ ΡΥΘΜΟ ΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΗΝΕΙΟΥ

Η γιορτή καλά κρατεί

Δημοσίευση: 24 Ιουν 2017 16:00

Για τρίτη συνεχή ημέρα οι Λαρισαίοι κατέκλυσαν την ανατολική όχθη του Πηνειού και πήραν μέρος στις αμέτρητες δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στο φετινό Φεστιβάλ.

Και χθες χιλιάδες πολίτες έκαναν τη βόλτα τους στο ποτάμι απολαμβάνοντας μουσικές, καλλιτεχνικές και άλλες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. Τη χθεσινή βραδιά οι Les Enfants de Pigalle έδωσαν μια διαφορετική νότα και από τον Πηνειό μετέφεραν το κοινό στον Σηκουάνα, μέσα από γαλλικές μελωδίες και τραγούδια. Αμέσως μετά, η αγαπημένη των Λαρισαίων Ματούλα Ζαμάνη χάρισε στους παρευρισκόμενους αξέχαστες στιγμές, με όμορφα τραγούδια γνωστών δημιουργών όπως ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Διονύσης Σαββόπουλος, κ.ά. Από το πρόγραμμα δεν έλειψαν οι χορευτικές «επιδείξεις» σε ρυθμούς latin και zumba με τα τμήματα παιδιών και ενηλίκων των Λεσχών Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων, ενώ το κοινό ξεσήκωσαν και οι DND and the Band που αποτελούνται από τους Ντίνο Καραποστόλου, Δάφνη Χατζηδάκη, Θέμη Παπαευθυμίου, Χρήστο Φουκαλά, Κώστα Μιτίν, Θωμά Παπουλάκο, Βάνα Μάνη, Βαγγέλη Χριστόδουλο και Ανδρονίκη Μαστρογιώργου.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ
Σήμερα είναι η τελευταία μέρα του Φεστιβάλ Πηνειού και θα ‘ναι μια ξεχωριστή μέρα. Εκτός από τις δεκάδες καλλιτεχνικές και εκπαιδευτικές δράσεις και αθλητικές δραστηριότητες στις οποίες συμμετέχουν όλοι, μικροί και μεγάλοι, με κέφι και μεράκι, η μουσική πρωταγωνιστεί. Στην κεντρική σκηνή στις 9 θα εμφανιστούν οι Round IV. Τους Round IV αποτελούν ο γνωστός Λαρισαίος τραγουδοποιός Χρήστος Παπαχρήστος και η παρέα του, ο βιρτουόζος κιθαρίστας Σπύρος Παππάς, ο εκρηκτικός ντράμερ Σάκης Μωυσίδης και ο εξαίρετος μπασίστας Βασίλης Λιάκος.
Στην ίδια σκηνή στις 10:00 ο αγαπημένος τραγουδοποιός Λεωνίδας Μπαλάφας θα ρίξει την αυλαία του Φεστιβάλ. Στη χορευτική σκηνή στις 9:30 σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μικρασιατών ν. Λάρισας, ένα διαφορετικό μουσικό πρόγραμμα θα χαρίσει στο κοινό η σπουδαία τραγουδίστρια Dilek Koç και η Κομπανία Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass