ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ «ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ Χ.Α.Κ.»

Διάκριση για την Ελληνική Τράπεζα

* Αναπροσαρμογή επιτοκίου προϊόντος «ΕΛΛΗΝΙΚΗ Καλοκαίρι»

Δημοσίευση: 12 Νοε 2008 2:18 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:56
 Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ αναδείχθηκε ως «Καλύτερη Εταιρία του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου για το 2008». Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ επελέγη από μεγάλο μέρος των αναγνωστών του επενδυτικού και χρηματιστηριακού περιοδικού «ΧΡΗΜΑ», στο πλαίσιο του ετήσιου θεσμού των «Επιχειρηματικών Βραβείων ΧΡΗΜΑ 2008 - Γεώργιος Ουζούνης» που έχει καθιερώσει το έγκυρο περιοδικό. Η διάκριση αυτή απονεμήθηκε από τον κ. Κώστα Παναγόπουλο, Πρόεδρο tης εταιρίας ALCO, στον κ. Δημ. Ευτυχιάκο, Διευθυντή Διαχείρισης Διαθεσίμων, Αγορών και Επενδύσεων της τράπεζας. Η απονομή των επιχειρηματικών βραβείων πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του 3ου Διεθνούς Επιχειρηματικού Συνεδρίου «South-East Europe Investment Conference 2008», παρουσία παραγόντων της χρηματιστηριακής αγοράς, των βραβευμένων εταιριών και δημοσιογράφων. Σημειώνεται ότι τα κριτήρια βάσει των οποίων αξιολογήθηκαν οι εταιρείες είναι, μεταξύ άλλων, η ανάπτυξή τους, οι επενδύσεις, οι καινοτομικές δράσεις τους, ο διεθνοποιημένος προσανατολισμός τους, τα θετικά αποτελέσματα και η συμπεριφορά τους απέναντι στη χρηματιστηριακή αγορά και στο επενδυτικό κοινό γενικότερα.  
ΑΥΞΗΣΗ ΕΠΙΤΟΚΙΟΥ
Στο μεταξύ η τράπεζα ενημερώνει τους πελάτες της, στους οποίους έχει χορηγηθεί το καταναλωτικό προϊόν «ΕΛΛΗΝΙΚΗ Καλοκαίρι», προσφορά που ίσχυε από 4 Ιουλίου έως τις 31 Αυγούστου 2007, ότι, από 19 Νοεμβρίου 2008, το επιτόκιο του προϊόντος διαμορφώνεται από 7,50% σε 8,30% (Βασικό Επιτόκιο Καταναλωτικής Πίστης, ΒΕΚ (σήμερα 10,30%) - 2%). Οι αναπροσαρμογές του επιτοκίου του προϊόντος στο μέλλον θα ακολουθούν το επιτόκιο ΒΕΚ - 2%.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass