ΣΕ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΣ EUROBANK

Επι...βραβεύτηκαν αριστούχοι μαθητές

Δημοσίευση: 11 Νοε 2008 2:17 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:56
Με μεγάλα χαμόγελα και εύλογη δόση περηφάνιας παρέλαβαν τα βραβεία τους οι μαθητές –φοιτητές, πλέον- που αρίστευσαν στις πανελλήνιες εξετάσεις της περασμένης χρονιάς και οι γονείς τους. Η βράβευση έγινε στο πλαίσιο της ειδικής εκδήλωσης «η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία», που πραγματοποίησε η τράπεζα Eurobank EFG, χθες το απόγευμα, στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης – Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα.
Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» της EFG Eurobank είναι ένας θεσμός, που εγκαινιάστηκε πριν από έξι χρόνια και έτυχε ευρείας αποδοχής από την ελληνική κοινωνία και ειδικότερα από τη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα. Κύριος σκοπός του προγράμματος, όπως επισήμανε ο περιφερειακός διευθυντής Θεσσαλίας της Eurobank, Χαράλαμπος Φύλλος, είναι η επιβράβευση της προσπάθειας των νέων ανθρώπων για την κατάκτηση της γνώσης και η αναγνώριση των ικανών και των άξιων που αποτελούν προοπτική και εγγύηση για το μέλλον.
Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες χορηγικές πρωτοβουλίες του Ομίλου της Eurobank EFG, που έχει επιλέξει να υποστηρίζει ενεργά τους τομείς της Παιδείας, του Πολιτισμού, του Αθλητισμού και του Περιβάλλοντος. Το πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» ξεκίνησε το 2003 και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, καλύπτει όλη την Ελλάδα και αφορά περισσότερους από 230.000 μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Λυκείου. Στο πλαίσιο του προγράμματος η Eurobank επιβραβεύει κάθε χρόνο τους αριστούχους αποφοίτους μαθητές με τον υψηλότερο βαθμό πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, σε κάθε ένα από τα 1.300 Λύκεια που λειτουργούν στην Ελλάδα, δημόσια ή ιδιωτικά, πρωϊνά ή νυκτερινά. Η επιβράβευση των αριστούχων συνοδεύεται από το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ.
Μέχρι το τέλος του 2008, θα πραγματοποιηθούν 31 συνολικά τελετές απονομής των βραβείων σε ισάριθμους νομούς της χώρας, ενώ οι «πρώτοι των πρώτων» θα βραβευθούν σε ειδική εκδήλωση που διοργανώνεται στην Αθήνα, στις αρχές του νέου έτους.
ΕΚΔΗΛΩΣΗ
Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο δήμαρχος Λαρισαίων, Κωνσταντίνος Τζανακούλης, ο περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, Αργύρης Χαδούλης, ο προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Ιωάννης Καραμήτρος. Τις βραβεύσεις έκαναν οι διευθυντές των καταστημάτων της Eurobank του νομού Λάρισας. Ειδική πλακέτα απονεμήθηκε στο 10ο Λύκειο Λάρισας, για την επιτυχία του μαθητή του Νικολάου Ψύρρα, ο οποίος συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία.
ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ
Οι 37 μαθητές (φοιτητές, πλέον) των οποίων την προσπάθεια επιβράβευσε η τράπεζα είναι οι: Παναγιώτα Αβραμούλη (Γενικό Λύκειο Αμπελώνα), Νικηφορία Αγγέλη (6ο Γενικό Λύκειο Λάρισας), Βασιλική Αγιάννη (Γενικό Μουσικό Λύκειο Λάρισας), Άννα-Μαρία Αράπκουλε (Λύκειο Γιάννουλης), Ζήσης Βάνης (5ο Γενικό Λύκειο Λάρισας), Ουρανία Δεληδήμου (1ο Γενικό Λύκειο Φαρσάλων), Γεωργία Δημοβέλη (Γενικό Λύκειο Γόννων), Μαρία Ζερδαλή (Λυκειακές τάξεις Βερδικούσας), Αθανάσιος Θώμου (Γενικό Λύκειο Τυρνάβου), Μαρία Καραγεώργου (1ο Γενικό Λύκειο Λάρισας), Ευδοκία Καραθάνου (2ο Γενικό Λύκειο Λάρισας), Αρετή Καργιώτη (Γενικό Λύκειο Πυργετού), Αφροδίτη Μακρή (Γενικό Λύκειο Φαλάνης), Χρυσούλα Μπαρούτα (Γενικό Λύκειο Πλατυκάμπου), Χρυσούλα Μπλιάτσιου (Ιδιωτικό Λύκειο Καραβάνα), Κωνσταντίνος Νεμπεγλεριώτης (1ο Γενικό Λύκειο Λάρισας), Κωνσταντίνα-Ειρήνη Πανάγου (4ο Γενικό Λύκειο Λάρισας), Ερασμία Παντελιάδη (Γενικό Λύκειο Αγιάς), Μαρία Παπακωνσταντίνου (2ο Γενικό Λύκειο Ελασσόνας), Αποστολία Παπαστεργίου (Γυμνάσιο-Λυκειακές τάξεις Αρμενίου), Φανή Πεζή (Γενικό Λύκειο Λειβαδίου), Αναστάσιος Πετρολέκας (Ιδιωτικό Λύκειο Ντόλκου-Μπακογιάννη), Νικολέτα Πουρνάρα (Γενικό Λύκειο Κρανέας), Κωνσταντίνος Πουρνάρας (9ο Γενικό Λύκειο Λάρισας), Ελευθερία Σακκαβού (Γενικό Λύκειο Συκουρίου), Άννα Σαμακίδου (Ιδιωτικό Λύκειο Μ. Ράπτου), Βασιλική Σαπουνά (3ο Γενικό Λύκειο Λάρισας), Δήμητρα Σαρούδη (Γυμνάσιο-Λυκειακές τάξεις Κοιλάδας), Βάιος Σβώλος (12ο Γενικό Λύκειο Λάρισας), Βασίλειος Σπάχος (Γενικό Λύκειο Καλλιθέας), Χαρά Τσαντίλη (7ο Γενικό Λύκειο Λάρισας), Χριστόφορος Τσέτσιλας (Λυκειακές τάξεις Μακρυχωρίου), Κωνσταντίνα Τσιάτσιου (2ο Γενικό Λύκειο Φαρσάλων), Χρήστος Φιλοκώστας (11ο Γενικό Λύκειο Λάρισας), Παρασκευή Χατζηκομνίτσα (Γενικό Λύκειο Λάρισας), Βασίλειος Χατζής (8ο Γενικό Λύκειο Λάρισας), Νικόλαος Ψύρρας (10ο Γενικό Λύκειο Λάρισας).
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass