Να τρέξουν πιο γρήγορα Αναπτυξιακός- νέο ΕΣΠΑ

Ζητά ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χρ. Γιακουβής* Ενημέρωση του Βασ. Κόκκαλη

Δημοσίευση: 11 Φεβ 2025 11:00

Από το Επιμελητήριο Λάρισας ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 7-2-2025 ο βουλευτής Β. Κόκκαλης επισκέφθηκε τον νέο Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χρήστο Γιακουβή και τη νεοεκλεγείσα Διοικητική Επιτροπή.

Παρόντες στη συνάντηση – πέραν του Προέδρου- ήταν ο Γ. Γραμματέας Ν. Καγκελάρης , ο υπεύθυνος ΓΕΜΗ Π. Παυλίδης και ο Πρόεδρος του τμήματος μεταποίησης Θ. Μπακούρας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, o Πρόεδρος ενημέρωσε τον κ. Κόκκαλη για τις προτεραιότητες της νέας Διοίκησης και συγκεκριμένα αναφέρθηκε στα κάτωθι σημεία:
1. Στη φορολογική νομοθεσία που επιβαρύνει τις ΜΜΕ.
2. Στην ανάγκη πρόσβασης περισσότερων επιχειρήσεων στον τραπεζικό δανεισμό
3. Στην επιτάχυνση εφαρμογής του Αναπτυξιακού Νόμου και του νέου ΕΣΠΑ
4. Στην αντιμετώπιση του ενεργειακού κόστους που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις.
Ο Πρόεδρος τόνισε επίσης ότι το Επιμελητήριο Λάρισας θα συνεχίσει τη γόνιμη συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τα υπόλοιπα θεσσαλικά επιμελητήρια , που αφορά στο πεδίο της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων αλλά και σε άλλους τομείς, προς όφελος της τοπικής επιχειρηματικότητας και της προβολής των θεσσαλικών προϊόντων.
Ο κ. Κόκκαλης από την πλευρά του άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα προαναφερθέντα και δήλωσε τη στήριξή του στη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα. Επίσης, αναφέρθηκε στον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών και τη χρησιμότητά του. Αποτελεί, όπως είπε, ένα νομοθέτημα τομή για την ελληνική οικονομία, το οποίο – εάν βελτιωθεί από την κυβέρνηση, υιοθετώντας τις προτάσεις της αντιπολίτευσης - θα δώσει πραγματική λύση στις χρεωμένες επιχειρήσεις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

XOREPSE

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass