«Γιατί κλείνετε το μοναδικό τραπεζικό υποκατάστημα στην περιοχή;»

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗΣ

Δημοσίευση: 01 Νοε 2023 13:04

Την ανάκληση της απόφασης της Τράπεζας Πειραιώς να καταργήσει το υποκατάστημά της στη συνοικία της Φιλιππούπολης Λάρισας, ζητούν με κοινή επιστολή διαμαρτυρίας φορείς της συνοικίας.
Αναλυτικότερα στην επιστολή τους προς τον διευθύνοντα σύμβουλο της Τράπεζας Πειραιώς οι φορείς της 1ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων, σημειώνουν πως «διαμαρτυρόμαστε έντονα για την απόφασή σας να καταργήσετε το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς που εδρεύει στην περιοχή Φιλιππούπολη Λάρισας, στην οδό Χατζημιχάλη, όπως πληροφορηθήκαμε από τον ημερήσιο τοπικό Τύπο.

Η απόφασή σας αυτή είναι προς τη λάθος κατεύθυνση για τους εξής λόγους: Το υποκατάστημά σας στη Φιλιππούπολη είναι το μοναδικό, ύστερα από το κλείσιμο των υποκαταστημάτων τριών άλλων τραπεζών στην περιοχή.
Το υποκατάστημά σας εξυπηρετεί τους κατοίκους συνοικιών της πόλης, όπως Φιλιππούπολη, Νεάπολη, Λιβαδάκι, Άγιος Θωμά, Νεράιδα, Ηπειρώτικα, Άγιος Αθανάσιος και Ιπποκράτης, καθώς και τους κατοίκους των χωριών νότια και δυτικά της πόλης (Κοιλάδα, Μάνδρα, Αμυγδαλέα, κ.λπ.). Εξυπηρετεί δηλαδή πάνω από 20.000 κατοίκους των περιοχών αυτών.
Το κλείσιμο του υποκαταστήματος θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα μετακίνησης των κατοίκων από και προς το κέντρο της πόλης. Σας παρακαλούμε λοιπόν θερμά να ανακαλέσετε την οποιαδήποτε απόφαση για κατάργηση του υποκαταστήματος, ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η εξυπηρέτηση των 20.000 κατοίκων των περιοχών μας» καταλήγει η επιστολή που υπογράφουν οι φορείς της περιοχής: 1η Δημοτική Κοινότητα Δήμου Λαρισαίων, Αγροτικός Συνεταιρισμός Λαχανοπαραγωγών Λάρισας, Εξωραϊστική - Μορφωτική Λέσχη Φιλιππούπολης, Αθλητικός Όμιλος Απόλλων Λάρισας, Μ.Ε.Σ. Αγίου Θωμά, Μ.Ε.Σ. Λιβαδακίου, Α.Ε. Ηρακλής Λάρισας, Α.Ο. Νεάπολη Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass