Μεγάλη γιορτή στην αγορά των Φαρσάλων

ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΕΚΛΥΣΑΝ ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ»

Δημοσίευση: 01 Ιουλ 2023 11:49

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γ. Γκαντέλου
Σε μία μεγάλη γιορτή εξελίχθηκε η χθεσινή βραδιά στα Φάρσαλα, με τη διοργάνωση της 6ης κατά σειρά «Λευκής Νύχτας» στην πόλη. Η Λευκή Νύχτα επέστρεψε με περισσότερες δράσεις και η ετήσια γιορτή του Εμπορικού Συλλόγου Φαρσάλων, που διοργάνωσε σε συνεργασία με τον Δήμο Φαρσάλων και το Επιμελητήριο Λάρισας τη συγκεκριμένη βραδιά και πήρε σάρκα και οστά, ενισχύοντας την πόλη και την τοπική αγορά.
Πολίτες όλων των ηλικιών κατέκλυσαν πλατείες, κεντρικούς πεζόδρομους και προχώρησαν σε αγορές από τα εμπορικά καταστήματα της πόλης έως τις 12 τα μεσάνυχτα, που έκαναν εκπτωτικές τιμές ειδικά για τη συγκεκριμένη ημέρα.
Τον γιορτινό τόνο έδωσαν Dj’s που έπαιζαν μουσική, ενώ πραγματοποιούνταν ειδικά παιχνίδια για παιδιά με ζωγραφιές προσώπου σε πολλά σημεία της πόλης. Παράλληλα, υπήρχε καλλιτεχνική παράσταση τσίρκο με τους «Circo Taradadan», ζογκλέρ με φωτιές με τους mr Lek & Didi clown σε ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα και διατίθονταν δωρεάν παγωτό, ποπ-κορν, μαλλί της γριάς και δροσιστικές γρανίτες για όλους. Στην πλατεία Δημαρχείου υπήρχε drumline από τη Μουσική Σχολή «Creative Corner», επίδειξη καράτε – αυτοάμυνας από το Α.Σ. Καράτε «ΗΡΑΚΛΗΣ», survivor games από τους «Magic Castle Entertainment» και «DreamLand theme games» για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών, ενώ πανύψηλοι ξυλοπόδαροι που έκαναν βόλτες στην αγορά εντυπωσίασαν μικρούς και μεγάλους.
Στο πάρκο Απιδανού υπήρχε αγώνας επίδειξης σκάκι (Σιμουλτανέ) με καλεσμένο τον διεθνή μετρ Ευγένιο Ιωαννίδη, πρωταθλητή Νέων ανδρών Ευρώπης, αγώνας ο οποίος έγινε σε συνεργασία με τη Σκακιστική Λέσχη Φαρσάλων. Οι μικροί σκακιστές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το σκάκι και τη δυνατότητα να παίξουν πάνω σε μια επιδαπέδια σκακιέρα!
Με κάθε αγορά από τα καταστήματα οι καταναλωτές έμπαιναν στην κλήρωση που θα γίνει τις επόμενες ημέρες για ένα 4ήμερο ταξίδι σε ελληνικό νησί της επιλογής σας, ένα ηλεκτρικό πατίνι και ένα smartwatch. Η βραδιά έκλεισε με ζωντανή μουσική στην πλατεία Λαού.
Σε δήλωσή του, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Φαρσάλων κ. Ιωάννης Τσούλης ανέφερε στην «Ε» τα εξής: «Με χαροποιεί το γεγονός ότι ο κόσμος βγήκε και συμμετείχε μέχρι πολύ αργά το βράδυ στην «6η Λευκή Νύχτα» που διοργανώθηκε στα Φάρσαλα από τον Εμπορικό Σύλλογο, δημιουργώντας στους δρόμους της πόλης μία λαμπρή γιορτή. Οι πολίτες, μικροί και μεγάλοι, διασκέδασαν με τα happenings που υπήρχαν, με τη μουσική και την ορχήστρα και ψώνισαν από την αγορά των Φαρσάλων σε τιμές που πρόσφεραν τα καταστήματα της πόλης μόνο για αυτήν τη βραδιά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνδιοργανωτές μας και στον καθένα ξεχωριστά που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά μας, στήριξαν και χρηματοδότησαν αυτήν τη βραδιά, ώστε να έχει αυτήν τη μεγάλη επιτυχία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass