Εβδομάδα πληρωμών

ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

Δημοσίευση: 27 Νοε 2019 15:52

Εβδομάδα πληρωμών συντάξεων και επιδομάτων η τρέχουσα. Από χθες ξεκίνησε η πληρωμή των συντάξεων του Δεκεμβρίου από τον ΟΑΕΕ και τον  ΟΓΑ. 

Αύριο Πέμπτη 28 Νοεμβρίου θα πληρωθούν οι συνταξιούχοι του Δημοσίου, του ΙΚΑ, του ΝΑΤ και του ΚΕΑΝ. Επίσης αύριο θα πληρωθούν οι συντάξεις και των υπολοίπων ταμείων του ΕΦΚΑ (μισθωτών). Το ΕΤΕΑΕΠ (πρώην ΕΤΕΑ) θα καταβάλλει τις επικουρικές συντάξεις την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου.

Ο ΟΠΕΚΑ επίσης θα πληρώσει το ΚΕΑ αύριο μαζί με το επίδομα ενοικίου. Υπενθυμίζεται πως το ΚΕΑ θα καταβληθεί στους δικαιούχους των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως 31 Οκτωβρίου.

Παράλληλα αύριο θα γίνει η καταβολή επιδόματος Παιδιού, Προνοιακών Αναπηρικών και Διατροφικών Επιδομάτων. Να σημειωθεί, ότι όποιος αποκτήσει παιδί δικαιούται το επίδομα παιδιού από τον επόμενο μήνα της γέννησης του και μπορεί να υποβάλει τροποποιητική. Εξάλλου την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου θα καταβληθούν: το επίδομα Στεγαστικής Συνδρομής, το επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανασφαλίστων Υπερηλίκων και σύνταξη υπερηλίκων και το επίδομα Ομογενών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass