Αναβαθμίζει την ιστοσελίδα της η ΕΦΕΕΛ

ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΥΣ

Δημοσίευση: 24 Νοε 2018 15:45

Να προβεί σε εργασίες πλήρους αναβάθμισης της ιστοσελίδας της προκειμένου να γίνει πιο εύχρηστη, λειτουργική και αρκούντως ενημερωτική για τα μέλη της αποφάσισε στην προχθεσινή συνεδρίασή της η διοίκηση  της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών ν. Λάρισας.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΦΕΕΛ, προς την κατεύθυνση αυτή θα ενεργοποιήσει δύο μέλη της προκειμένου να την εμπλουτίσουν με πολλές νέες δυνατότητες και ταυτόχρονα να την προσαρμόσουν στις νέες τάσεις και στις απαιτήσεις των μελών της. Να θυμίσουμε πως η αναβάθμιση της ιστοσελίδας της Ένωσης ( https://efeel.gr/) ήταν από τις προγραμματικές διακηρύξεις του νέου διοικητικού συμβουλίου που προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές.

 Το συμβούλιο έκανε επίσης έναν πρώτο προγραμματισμό για τα σεμινάρια που θα υλοποιήσει τον ερχόμενο χρόνο ενώ δρομολόγησε τις διαδικασίες για το αμέσως επόμενο, που θα αφορά στις δημοσιεύσεις των ΙΚΕ στο ΓΕΜΗ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί περίπου στα μέσα Δεκεμβρίου. Τέλος έγινε συζήτηση και για τη γενική συνέλευση και τις εκλογές της ΠΟΦΕΕ, με το ενδεχόμενο πραγματοποίησης μιας πανθεσσαλικής συνάντησης διοικητικών συμβουλίων φοροτεχνικών να παραμένει ακόμη ανοικτό. Θυμίζουμε ότι στις εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ στην Ομοσπονδία, θα διεκδικήσει συμμετοχή ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Αστ. Νάκας. 

        

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass