Μικρή αύξηση των καταθέσεων τον Φεβρουάριο

Δημοσίευση: 28 Μαρ 2018 16:45

Μικρή αύξηση εμφάνισαν οι καταθέσεις νοικοκυριών και επιχειρήσεων τον Φεβρουάριο φθάνοντας τα 124,9 δισ. ευρώ από 124,7 δισ. ευρώ τον Ιανουάριο, με αποτέλεσμα και ο ετήσιος ρυθμός μεταβολής να διαμορφωθεί σε 5,6% από 4,9% τον προηγούμενο μήνα.


Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΤτΕ οι καταθέσεις των επιχειρήσεων εμφάνισαν μείωση κατά 447 εκατ. ευρώ έναντι μείωσης κατά 341 εκατ. ευρώ. Ειδικότερα, οι καταθέσεις των μη χρηματοπιστωτικών επιχειρήσεων μειώθηκαν κατά 609 εκατ. ευρώ, έναντι μείωσης κατά 814 εκατ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα, ενώ οι καταθέσεις των ασφαλιστικών επιχειρήσεων και των λοιπών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων αυξήθηκαν κατά 162 εκατ. ευρώ, τον Φεβρουάριο του 2018, έναντι αύξησης κατά 473 εκατ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα. Αντιθέτως αύξηση κατά 505 εκατ. ευρώ παρουσίασαν, το Φεβρουάριο του 2018, οι καταθέσεις των νοικοκυριών και των ιδιωτικών μη κερδοσκοπικών ιδρυμάτων, έναντι μείωσης κατά 1,060 δισ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα και ο ετήσιος ρυθμός μεταβολής διαμορφώθηκε σε 4,8% από 3,6% τον προηγούμενο μήνα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass