ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ

"Ψάχνονται" για τον εναλλακτικό τουρισμό στον ν. Λάρισας

* Ειδική εκδήλωση στο Επιμελητήριο

Δημοσίευση: 31 Οκτ 2017 15:40

Εκδήλωση για να διερευνηθεί η δυνατότητα ανάπτυξης ειδικών και εναλλακτικών μορφών τουρισμού στο νομό προγραμματίζει για την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου η Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων ν. Λάρισας

 Στην εκδήλωση, που γίνει στις 6 μμ στο Επιμελητήριο ομιλητές θα είναι ο καθηγητής Τουριστικής Οικονομίας στο ΤΕΙ Θεσσαλίας Στάθης Βελισσαρίου, ο οποίος θα αναπτύξει το ρόλο της γαστρονομίας στη διαμόρφωση τουριστικού προϊόντος, ο επίκουρος καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και μέλος του Εργαστηρίου Τουριστικού Σχεδιασμού Έρευνας και Πολιτικής Θοδωρής Μεταξάς ο οποίος θα μιλήσει για το ρόλο του στρατηγικού σχεδίου μάρκετινγκ στην ανάπτυξη ενός προορισμού και ο διευθλύνων σύμβουλος της "Alpha Marketing" Τάσος Γούσιος,  που θα αναπτύξει το ρόλο της τουριστικής δικτύωσης ως εργαλείο μάρκετινγκ.

Η Ομοσπονδία καλεί δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, αλλά επιχειρηματίες που εμπλέκονται με τον τουρισμός να συμμετάσχουν καταθέτοντας τις δικές τους προτάσεις. Σκοπός της συνάντησης είναι να προκύψει μια ομάδα εργασίας που θα συσπειρωθεί γύρω από υπάρχουσες δομές και συλλογικότητες και η οποία θα φροντίσει να αξιοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο οι διαθέσιμου πόροι και το ανθρώπινο δυναμικό στην κατεύθυνση της τουριστικής ανάπτυξης του τόπου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass