ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Υπέρ του χριστουγεννιάτικου θεματικού πάρκου οι έμποροι

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2017 15:06

Την θερμή στήριξή τους στην απόφαση του Δήμου Λαρισαίων και της δημοτικής αρχής να διοργανώσει θεματικό πάρκο για τα Χριστούγεννα στον χώρο του Αλκαζάρ, εξέφρασε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας Χαρ. Παπαδόπουλος, στο δήμαρχο Λαρισαίων Απ. σε χθεσινή συνάντησή τους.


Στη συνάντηση, στην οποία παρέστη ο αντιδήμαρχος Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Π. Νταής και η γγ του ΕΣΛ Ελ. Λιάγκουρα, έγινε ενημέρωση και συζήτηση για το περιεχόμενο του πάρκου, αλλά τον τρόπο συνεργασίας με τον Εμπορικό Σύλλογο, με στόχο τόσο την επιτυχία της διοργάνωσης όσο και στη σύνδεση του θεματικού πάρκου με τον κέντρο της πόλης και την εμπορική αγορά. Όπως τονίστηκε στη διάρκεια της συζήτησης, η επιλογή του χώρου του Αλκαζάρ, έγινε και με κριτήριο  το γεγονός ότι το χριστουγεννιάτικο πάρκο θα αναπτυχθεί σε απόσταση μόλις 500 μέτρων από την εμπορική αγορά της πόλης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συμφωνήθηκε ότι Δήμος Λαρισαίων και Εμπορικός Συλλογος θα συνεργαστούν στενά για τη λειτουργία του πάρκου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass