ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αιτήσεις για απασχόληση 1.459 ανέργων

Δημοσίευση: 06 Οκτ 2017 15:10

Ξεκίνησε χθες η υποβολή αιτήσεων από τις επιχειρήσεις για το Πρόγραμμα Επιχορήγησης Επιχειρήσεων από τον ΟΑΕΔ που αφορά την απασχόληση 1.459 ανέργων ηλικίας 18-24 ετών. Η υποβολή των αιτήσεων από τις επιχειρήσεις και γενικά τους εργοδότες του ιδιωτικού τομέα που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα θα γίνει ηλεκτρονικά και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στις 3 μετά το μεσημέρι.


 Το πρόγραμμα προβλέπει θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης, αφορά όσους έχουν ολοκληρώσει πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.  Από τον ΟΑΕΔ στις δικαιούχους επιχειρήσεις θα καταβάλλεται επιχορήγηση 14,40 ευρώ την ημέρα, για κάθε προσλαμβανόμενο άνεργο, η οποία δεν θα ξεπερνά τις 25 μέρες ανά μήνα. Η επιχορήγηση θα ξεκινά από την ημερομηνία πρόσληψης του ανέργου και θα καταβάλλεται για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών.
Προϋπόθεση για την ένταξη στο πρόγραμμα είναι η επιχείρηση να μην έχει προβεί σε μείωση του προσωπικού της (με καταγγελία σύμβασης εργασίας, αλλαγή καθεστώτος απασχόλησης, εθελουσία έξοδο), στο χρονικό διάστημα των εννέα μηνών που προηγούνται της ημερομηνίας υποβολής της αίτησης. Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να βρουν πληροφορίες για τον τρόπο της ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης στο site του ΟΑΕΔ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass