ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Επικράτηση της «Ανεξάρτητης Κίνησης Επαγγελματιών Ελασσόνας»

Δημοσίευση: 30 Σεπ 2017 22:37

Με μεγάλη επιτυχία και χωρίς προβλήματα, μέσα σε πολιτισμένη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας την περασμένη Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου.

Οι κάλπες άνοιξαν στις 9.30 το πρωί και έκλεισαν στις 9.30 το βράδυ, προκειμένου να αναδειχθούν τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου, αλλά και τα μέλη που θα εκπροσωπήσουν τον ελασσονίτικο σύλλογο στην Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας, καθώς και τα μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής.

Η συμμετοχή των μελών του συλλόγου στην εκλογική διαδικασία ήταν μεγάλη, ψήφισαν 189 μέλη και όλα κύλησαν ομαλά, μέσα σε ένα αισιόδοξο κλίμα.

Τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας, μετά τη διεξαχθείσα ψηφοφορία και τη διαλογή των ψήφων που ακολούθησε, είναι τα εξής(σε παρένθεση ο αριθμός ψήφων των υποψηφίων):

- ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ:

Τσάτσου Κλεάνθη (Κλαίρη) (99) ψήφοι, Σαμόλαδου Χριστίνα 98, Κίτσης Θωμάς (81), Δάσσιου – Θεοφυλακτίδου Σταυρούλα (79), Ξυνού – Χαλκίδου Νόπη (79), Χαλκίδης Ιωάννης (79), Οικονόμου Δημήτριος (70).

Οι παραπάνω 7, που προέρχονται από το ψηφοδέλτιο της «Ανεξάρτητης Κίνησης Επαγγελματιών Ελασσόνας», απαρτίζουν τη νέα διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας, που θα συσταθεί σε σώμα τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Δεν εκλέγονται οι: Παναγιωτίδης Θεόδωρος (60 ψήφοι), Αργυρίου Κωνσταντίνος(58 ψ.), Τρουμπούκης Ιωάννης (45 ψ.), όπως και οι υποψήφιοι της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Εμπόρων» Νούσιας Χαρίλαος (14), Γαλάτος Ιωάννης(14), Κατής Αθανάσιος(13), Θάνος Νικόλαος(12), Χαρχαρίδης Δαμιανός(12).

- ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ εκλέγονται οι:

Κίτσης Θωμάς, Δάσσιου – Θεοφυλακτίδου Σταυρούλα, Οικονόμου Δημήτριος, Ξυνού – Χαλκίδου Νόπη, Πίπιλας Αριστοτέλης (από το ψηφοδέλτιο της «Ανεξάρτητης Κίνησης Επαγγελματιών Ελασσόνας») και Νούσιας Χαρίλαος (από το ψηφοδέλτιο της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Εμπόρων»).

- ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ εκλέγονται οι:

Γκαλίτσιος Βασίλειος, Πίπιλας Αριστοτέλης, Κατσάμπη Δήμητρα.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass