ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Στη Λάρισα τη Δευτέρα η ηγεσία της Πειραιώς

Δημοσίευση: 29 Σεπ 2017 15:10

Στη Θεσσαλία θα βρεθεί την ερχόμενη εβδομάδα η ηγεσία της Τράπεζας Πειραιώς. Τη Δευτέρα και την Τρίτη 2 και 3 Οκτωβρίου ο πρόεδρος Γιώργος Χαντζηνικολάου

και ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας Χρήστος Μεγάλου θα συναντηθούν με πελάτες και στελέχη του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος, σε μια περιοχή όπου η Πειραιώς κατέχει ηγετική θέση στην αγορά.

Το βράδυ της Δευτέρας, μάλιστα οι δύο επικεφαλής της τράπεζας θα μιλήσουν σε ειδική εκδήλωση (γεύμα εργασίας), που θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα, στο ξενοδοχείο "Imperial"  με επιχειρηματίες και εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της Θεσσαλίας όπου θα αναπτύξουν τις πρωτοβουλίες της Πειραιώς για την στήριξη της επιχειρηματικότητας και το νέο στρατηγικό σχεδιασμός της.

 Να σημειωθεί πως η συγκυρία της επίσκεψης της ηγεσίας της τράπεζας μόνο τυχαία δεν είναι καθώς βρισκόμαστε ενώπιον σημαντικών εξελίξεων στο πεδίο της αγροτικής οικονομίας, στο οποίο ο θεσσαλικός κάμπος διαθέτει ιδιαίτερη δυναμική. Σημειωτέον ότι από την πληρωμή των δικαιωμάτων και των επιδοτήσεων, μέχρι τις δράσεις του προγράμματος αγροτικής ανάπτυξης η Πειραιώς παίζει καθοριστικό ρόλο, καθώς είναι βασικός υποστηρικτής και χρηματοδότης του πρωτογενούς τομέα, αλλά και της μεταποίησης που συνδέεται με τα προϊόντα που παράγει η ελληνική γη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στους τέσσερις Θεσσαλικούς νομούς η τράπεζα έχει στο πελατολόγιο της 70.000 αγρότες ενώ στο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας, που η Πειραιώς προωθεί συστηματικά τα τελευταία πέντε χρόνια, είναι ενταγμένες 37 μεταποιητικές επιχειρήσεις και 2.000 παραγωγοί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass