ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ομιλητής σε ημερίδα για το ασφαλιστικό ο Γ. Ρωμανιάς

Δημοσίευση: 29 Σεπ 2017 16:30

Εκδήλωση – ημερίδα με θέμα το ασφαλιστικό θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στις 19:30, στο Δημοτικό Ωδείο, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων, με κεντρικό ομιλητή τον εργατολόγο – νομικό κ. Γεώργιο Ρωμανιά.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές η θεματολογία της ημερίδας είναι η εξής: Ενημέρωση επί του άρθρου 12 ν.4387/2016, που αφορά στις συντάξεις χηρείας. Ασφαλιστικό – Συνταξιοδοτικό: Πώς επηρέασαν και θα συνεχίζουν να επηρεάζουν τις ζωές μας οι νόμοι 4387/2016, 4472/2017 και 4488/2017. Ερωτήσεις - απαντήσεις και διάλογος για τους τρόπους δράσης επί των παραπάνω νόμων. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α, ο Ιατρικός Σύλλογος Λάρισας, το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ, η Ένωση Ιατρών, Νοσηλευτριών και Κέντρων Υγείας Λάρισας, η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας, ο Σύνδεσμος Αποστράτων ΕΛ.ΑΣ – Χωροφυλακής Λάρισας, η Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος Λάρισας και η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας. Την εκδήλωση στηρίζουν επίσης ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας (στο πάνελ ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Κουτσογεώργος), το παράρτημα Λάρισας της Ένωσης Αποστράτων Αξ\κών Στρατού, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Λάρισας, η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Θεσσαλίας, ο Σύλλογος Αργυροχρυσοχόων – Ωρολογοποιών Λάρισας, η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών – Βιοτεχνών και Εμπόρων Λάρισας, η Ένωση Αξ\κών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Θεσσαλίας, ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αξ\κών ΤΧ Σώματος, ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξ\κών νομού Λάρισας, κ.α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass