ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΤΟN ΦΑΚΕΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Πρόσκληση ΟΓΑ σε επιχειρήσεις για τον κοινωνικό τουρισμό

Δημοσίευση: 29 Ιουν 2017 15:35

Επιστολή στο Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων, τον Σύνδεσμο τουριστικών και ταξιδιωτικών γραφείων, το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο και άλλους φορείς του τουρισμού απέστειλε ο ΟΓΑ, εν όψει της έναρξης

του προγράμματος Κοινωνικού και Ιαματικού Τουρισμού για το 2017. Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ξεκινά εντός των επόμενων ημερών και ταυτόχρονα εκδίδεται η σχετική πρόσκληση ενδιαφέροντος για τους επιχειρηματίες που επιθυμούν να συμβληθούν με τον Λογαριασμό Αγροτικής Εστίας. Γι’ αυτό και ο ΟΓΑ ζητά την εγρήγορση των επιχειρηματιών του κλάδου, που επιθυμούν να υποβάλλουν φάκελο συμμετοχής, ώστε να είναι έτοιμοι εγκαίρως. Τα φετινά προγράμματα μπορούν να είναι μια σημαντική χρηματοδοτική «ένεση» για τις τοπικές οικονομίες ανά την Ελλάδα.
Στόχος είναι η διαδικασία να ολοκληρωθεί με «σφιχτό» χρονοδιάγραμμα εντός του Ιουλίου και να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή συμμετοχή, ώστε και οι τοπικές κοινωνίες αλλά και οι αγρότες να επωφεληθούν από τις παροχές της Αγροτικής Εστίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass