ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Στο ΚΕΟΑΧ ο Βασίλης Κόκκαλης

Δημοσίευση: 17 Δεκ 2015 0:56

 

Το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ορεινού Αγώνα και Χιονοδρομιών (ΚΕΟΑΧ) που βρίσκεται στην Ελασσόνα επισκέφθηκε ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Λάρισας κ. Βασίλης Κόκκαλης, ο οποίος πραγματοποίησε συνάντηση με τον διοικητή του Κέντρου ανθυπολοχαγό κ. Νικόλαο Γκουτζουρέλα.

Η παρουσία του Λαρισαίου βουλευτή στο Κέντρο αποτελεί ουσιαστικά προπομπό της επίσκεψης του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου στην περιοχή, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις αρχές του νέου έτους και η οποία αναμένεται ενδεχομένως να δώσει λύσεις σε χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή σχετικά με την τουριστική ανάπτυξη της συγκεκριμένης πλευράς του Ολύμπου και άπτονται και της παρουσίας του Κέντρου. Ο κ. Κόκκαλης ενημερώθηκε από τον διοικητή του Κέντρου για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στελέχη και φαντάροι που υπηρετούν στη συγκεκριμένη μονάδα, ενώ συζήτησε επί ώρα και για τις επιχειρησιακές δυνατότητες της.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass