ΣΤΟ ΚΤΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Έκπτωση 25% στους εκπαιδευτικούς

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2015 11:55 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 17:17

 

Από τη νέα σχολική χρονιά 2015-2016, το ΚΤΕΛ Λάρισας, όπως ανακοινώνει προσφέρει έκπτωση της τάξεως του 25%, σε όλους τους εκπαιδευτικούς ανεξαρτήτως βαθμίδας, στην τιμή των εισιτηρίων από Λάρισα προς την κατεύθυνση εργασίας τους και την επιστροφή τους.

Αναλυτικότερα στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Συγκεκριμένα η έκπτωση ισχύει : Για όλους τους προορισμούς εντός του Νομού Λάρισας και για τους άξονες Αθηνών και Θεσσαλονίκης .

Από Λάρισα προς τον άξονα της Πιερίας μπορεί να μπει ειδικό δρομολόγιο εάν και εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον από σημαντικό αριθμό εκπαιδευτικών.

Από Λάρισα προς τον άξονα της Καρδίτσας, Τρικάλων και Βόλου θα υπάρξει συνεννόηση με τα εκεί Κ.Τ.Ε.Λ. για εφαρμογή της ίδιας τιμολογιακής πολιτικής.

Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Λάρισας για τη νέα Σχολική Χρονιά 2015-2016 θα δημιουργήσει ειδική εκπτωτική κάρτα 25% με φωτογραφία η οποία θα εκδίδεται στη Γραμματεία του ΚΤΕΛ τηλ.: 2410-567613.

Οι δε ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίζουν μια έγχρωμη πρόσφατη φωτογραφία και την εκπαιδευτική τους ταυτότητα ή βεβαίωση του διευθυντή της σχολικής μονάδας που υπηρετούν.

Το υπεραστικό Κ.Τ.Ε.Λ. Λάρισας ανταποκρινόμενο στις ανάγκες των κοινωνικών ομάδων και κατανοώντας τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, κάνει ένα ακόμα βήμα προς όφελος της κοινωνίας συμβάλλοντας στο μέγιστο των δυνατοτήτων του για οικονομικότερη , ασφαλέστερη, ποιοτικότερη και οικολογικότερη μεταφορά του επιβατικού κοινού».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass