ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΚΑΙ ΦΥΤΕΥΤΗΚΑΝ ΔΕΝΤΡΑ

Πρασίνισαν Σ. Καράγιωργα και Σανδράκη

Δημοσίευση: 19 Νοε 2015 1:48

 

Πράσινες παρεμβάσεις σε κομβικά σημεία της πόλης αντίκρισαν χθες το πρωί οι Λαρισαίοι. Η υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Λαρισαίων σε συνεργασία με την αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Θεσσαλίας προχώρησαν στην τοποθέτηση φυτών στην οδό Σανδράκη και χλοοτάπητα στην κυκλική διασταύρωση στην οδό Σάκη Καράγιωργα αλλά και στη νησίδα της οδού Αεροδρομίου.

Μάλιστα στην οδό Σανδράκη φυτεύτηκαν περί τα 200 δέντρα ενώ εκκρεμεί η διαμόρφωση της νησίδας στην οποία θα φυτευτούν πικροδάφνες. «Μετά από στενή συνεργασία της υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου και της Περιφέρειας Θεσσαλίας τοποθετήθηκαν χλοοτάπητας στο roundabout της Σάκη Καράγιωργα και δέντρα στην οδό Σανδράκη», δήλωσε η αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιαστικής Αγροτικής Ανάπτυξης Δέσποινα Αράπκουλε για να επισημάνει τη συνεργασία μεταξύ των υπηρεσιών προκειμένου τα έργα να ολοκληρώνονται με λιγότερο κόστος και σε λιγότερο χρόνο. «Για να έχουμε σωστά αποτελέσματα», ανέφερε χαρακτηριστικά. Με την τοποθέτηση του χλοοτάπητα χθες στη Σάκη Καράγιωργα ολοκληρώνεται ένας κύκλος παρεμβάσεων σε ό,τι αφορά την κυκλική διασταύρωση και εκκρεμεί το άνοιγμα της οδού. Όλοι οι χώροι θα αρδεύονται με αυτόματο πότισμα, από παροχές που τοποθετήθηκαν από τη ΔΕΥΑΛ . Ανοίγοντας ο δρόμος θα ολοκληρωθεί το έργο και ο νέος περιφερειακός δακτύλιος θα είναι έτοιμος να δοθεί στην κυκλοφορία.

Ένα έργο που θα συνδέσει τη σύγχρονη περιφερειακή οδό της Σ. Καράγιωργα με την παλιά εθνική οδό, στο ύψος της Νέας Σμύρνης η οποία θα αποσυμφορηθεί κυκλοφοριακά.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός είχε σχολιάσει στην «Ε» ότι «το έργο θα ολοκληρωθεί» σε μερικούς μήνες αφού διευθετηθούν οι τελευταίες εκκρεμότητες.

Ζωή Παρμάκη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass