ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ

Ενθουσιασμένοι με τη Λάρισα ξένοι τουριστικοί πράκτορες

Δημοσίευση: 17 Νοε 2015 0:07

 

Μια γρήγορη γεύση από τη φθινοπωρινή Θεσσαλία είχαν τη δυνατότητα να πάρουν 18 τουριστικοί πράκτορες από τη Γαλλία, την Πολωνία, τη Γερμανία, την Ολλανδία, τη Ρουμανία, τη Βρετανία, τη Βουλγαρία, την Τουρκία, τον Καναδά, την Αμερική, τη Ρωσία και την Ινδία.

Η συγκεκριμένη δράση ήταν μια πρωτοβουλία των Ενώσεων Ξενοδόχων Λάρισας, Μαγνησίας και Τρικάλων, προκειμένου οι τουριστικοί πράκτορες να επισκεφτούν την περιοχή και να γνωρίσουν τη Θεσσαλία. Είχαν τη δυνατότητα να επισκεφτούν περιοχές της Μαγνησίας, των Τρικάλων αλλά και της Λάρισας. Μάλιστα χθες κατά τη ξενάγησή τους στην περιοχή επισκέφτηκαν οινοποιείο στον Τύρναβο, το Αρχαίο Θέατρο της πόλης, το Μπεζεστένι και περπάτησαν στους πεζοδρόμους και στην αγορά της Λάρισας. Ιδιαίτερη εντύπωση τους έκανε η ζωντάνια που έχει η πόλη από το πρωί έως το βράδυ αλλά και η ασφάλεια που νιώθουν όταν κυκλοφορούν σε αυτή.

Σύμφωνα με την πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων νομού Λάρισας κατά τη χθεσινή παρουσίαση τους έγινε ενημέρωση για τα παράλια του νομού, για τις περιοχές Ολύμπου – Κισσάβου, την Κοιλάδα των Τεμπών και τους παραδοσιακούς οικισμούς Ραψάνης και Αμπελακίων. Επίσης, στην ομάδα των τουριστικών πρακτόρων παρουσιάστηκαν και οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού όπως είναι ο περιπατητικός, ο θρησκευτικός, ο συνεδριακός με επίκεντρο την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας αλλά και τη δυνατότητα ανάπτυξης του ιατρικού τουρισμού με τη μορφή της αποκατάστασης.

Κατά τη διάρκεια του χθεσινού workshop με τους ταξιδιωτικούς πράκτορες της Philoxenia συναντήθηκαν η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων νομού Λάρισας Ειρήνη Παπαϊωάννου, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Πολύζος και εκπρόσωποι ξενοδοχείων της πόλης.

Ζ.Π.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass