ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΩΡΕΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ

68χρονος αναγνωρίσθηκε από την κάρτα σούπερ μάρκετ!

Δημοσίευση: 09 Νοε 2015 0:47 | Τελευταία ενημέρωση: 09 Νοε 2015 0:49

 

Όταν πριν από χρόνια εξέδιδε κάρτα από το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς του, προφανώς δεν είχε φαντασθεί ότι θα του χρειαζόταν και μάλιστα... μετά θάνατον. Ο λόγος για τον 68χρονο Λαρισαίο Δημήτρη Κων. Κρίτσα που επτά ώρες μετά τον θάνατό του αναγνωρίσθηκε μέσω της κάρτας που εκδίδουν σούπερ μάρκετ με τα ατομικά στοιχεία των πελατών τους, για να καταγράφουν καταναλωτικές προτιμήσεις, τη συχνότητα των επισκέψεων κ.λπ.

Ο άτυχος 68χρονος πήγε για ψώνια, στις 6.30 το απόγευμα του Σαββάτου, σε αλυσίδα σούπερ μάρκετ επί της Γ. Παπανδρέου στη συνοικία της Νεάπολης. Ενώ λοιπόν βρισκόταν μπροστά σε κάποιο ράφι, έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε λιπόθυμος στο διάδρομο. Υπεύθυνοι και υπάλληλοι του μάρκετ βλέποντας τον 68χρονο, που χτύπησε κιόλας από την πτώση στο έδαφος, προσπάθησαν να τον συνεφέρουν καλώντας παράλληλα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ωστόσο, όταν μεταφέρθηκε στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ήταν ήδη αργά για τον 68χρονο, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέληξε κατά τη διακομιδή.

Το Νοσοκομείο ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ. για την κατάσταση του 68χρονου, με αστυνομικούς του Α’ Τμήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας να αναζητούν πληροφορίες για την ταυτότητά του, με αφορμή και το γεγονός ότι ο άτυχος συνταξιούχος δεν έφερε πάνω του ταυτότητα ή άλλα έγγραφα που να αποδεικνύουν τα ατομικά του στοιχεία, με εξαίρεση τα κλειδιά του σπιτιού του.

Από την έρευνα των αστυνομικών στο σούπερ μάρκετ, προέκυψε επίσης πως είχε πάει πεζός χωρίς να χρησιμοποιήσει αυτοκίνητο.

Για την εξακρίβωση της ταυτότητάς του απαιτήθηκε η συνδρομή της ιδιοκτήτριας εταιρίας του σούπερ μάρκετ που «ξεκλείδωσε» τα ατομικά του στοιχεία τα οποία στη συνέχεια διασταυρώθηκαν με την αστυνομική του ταυτότητα, με τον 68χρονο να αναγνωρίζεται τελικά από την κόρη του στη 1.30 τα ξημερώματα, χθες Κυριακή.

Β. ΚΑΚΑΡΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass