ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Πρόγραμμα εκδηλώσεων της 28ης Οκτωβρίου

Δημοσίευση: 20 Οκτ 2015 0:30

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Του Αχ. Μπακαλέξη

Από τον Δήμο Φαρσάλων ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015, θα γίνει γενικός σημαιοστολισμός δημοσίων και ιδιωτικών καταστημάτων, ΝΠΔΔ και τραπεζών και φωταγώγησής τους κατά τις βραδινές ώρες. Ομιλίες στα σχολεία της πόλης από τους εκπαιδευτικούς για την επέτειο, ενώ στις 12 θα γίνει προσκύνημα και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο Πεσόντων στην πλατεία Δημαρχείου, από τα σχολεία, τους οδηγούς και τους προσκόπους, παρουσία των τοπικών πολιτικών και στρατιωτικών αρχών.

Την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015 στις 8 π.μ. θα γίνει έπαρση της σημαίας στο Ηρώο Πεσόντων στην πλατεία Δημαρχείου με τιμητικό απόσπασμα της 61 Μ.Ε., ενώ στις 10.30 θα γίνει επίσημη δοξολογία παρουσία των τοπικών αρχών στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Παρασκευής.

Στις 11.15 θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο των Πεσόντων στην πλατεία Δημαρχείου, θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας από την εκπαιδευτικό του 2ου Δημοτικού Σχολείου Φαρσάλων κ. Βασιλική Βασιλειάδη και θα γίνει κατάθεση στεφάνων από τις αρχές και τους φορείς της πόλης.

Κατόπιν θα γίνει προσκλητήριο πεσόντων, σιγή ενός λεπτού και ανάκρουση του Εθνικού Υμνου.

Στις 12.00 θα πραγματοποιηθεί παρέλαση των μαθητών των σχολείων, των οδηγών και των προσκόπων, επί της οδού Λαρίσης, υπό τους ήχους της φιλαρμονικής Φαρσάλων.

Οι εκδηλώσεις θα κλείσουν στις 18.00 με την υποστολή της σημαίας με φροντίδα της 61 Μ.Ε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass