ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΒΕΡΩΦΕΙΟ ΣΧΟΛΗ

Συνάντηση προσκόπων

Δημοσίευση: 27 Σεπ 2015 8:19

 

Το 1ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Λάρισας, πραγματοποίησε με επιτυχία την 3η κατασκήνωση των τμημάτων του (Λυκόπουλα και Πρόσκοποι). Από τις 21 έως και τις 29 Αυγούστου στο ελατοδάσος της Καλλιπεύκης, στο Κατασκηνωτικό και Εκπαιδευτικό κέντρο “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, Λυκόπουλα και Πρόσκοποι έστησαν μια μικρή πάνινη πολιτεία και πέρασαν εννέα υπέροχες μέρες γεμάτες παιχνίδι, τραγούδι, περιπέτεια και φαντασία.

Τα Λυκόπουλα, έγιναν πειρατές και ταξίδεψαν μαζί με διάσημους πειρατές, βρίσκοντας τους θησαυρούς και τα μυστικά τους. Πέρασαν σύνορα και ωκεανούς, βουνά και πεδιάδες, ζώντας μια πειρατική ζωή και κυνηγώντας τους θησαυρούς της γνώσης και της περιπέτειας.

Οι Πρόσκοποι παρέα με τον «Τζακ», έπαιξαν στο μεγάλο παιχνίδι της «Προσκόπολης», ταξιδεύοντας σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, αντιμετωπίζοντας τις δοκιμασίες και τις προκλήσεις με σεβασμό και θάρρος. Βίωσαν το προσκοπικό παιχνίδι, τη διαβίωση στη φύση και έδειξαν τις ικανότητές τους, τη συνεργασία και την ομαδικότητα.

Το επιτελείο του 1ου Συστήματος ευχαριστεί τους χορηγούς της κατασκήνωσης και φυσικά τις μαγείρισσες Κωνσταντίνου Τζοάννα και Σίσσυ Αποστολακοπούλου για τα καταπληκτικά και ωραία γεύματα που μας ετοίμασαν όλες τις μέρες της κατασκήνωσης.

Για να πραγματοποιηθούν οι κατασκηνώσεις των τμημάτων του Συστήματος συνέβαλαν οι εξής βαθμοφόροι: Κορέστης Αντώνιος, Νανούλης Κων/νος, Μακρής Αθανάσιος, Εύη Τριανταφύλλου, Λάζαρος Τριανταφύλλου, Γώγος Νικόλαος, Σανής Στέλιος και οι ανιχνεύτριες Βόντσα Βασιλική, Μαίρη Βόντσα και Χαραλαμπίδου Φωτεινή.

Για τη νέα προσκοπική χρονιά, η πρώτη συγκέντρωση των τμημάτων θα πραγματοποιηθεί στην Αβερώφειο Γεωργική Σχολή (δίπλα στο ΤΕΙ Λάρισας) σήμερα στις 5 το απόγευμα, όπου μετά ακολουθεί το barbeque των Συστημάτων 1ου Αεροπροσκόπων και 2ου Προσκόπων Λάρισας για γονείς, φίλους και παιδιά με ζωντανή μουσική, διασκέδαση και φαγητό (τηλέφωνα επικοινωνίας 6983508854, 6978366679).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass