ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΖΗΤΟΥΝ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΤΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ

Με… τροχό έκοψαν παγκάκια στη Νέα Σμύρνη!

Δημοσίευση: 01 Μαϊ 2015 8:05 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:38

Στις παιδικές χαρές και στα πάρκα στρέφεται, αυτό τον καιρό, πιο ζωηρό το ενδιαφέρον των κατοίκων. Άλλαξε ο καιρός, τα παιδιά καταφεύγουν εκεί και οι γονείς ανακαλύπτουν ελλείψεις, προβλήματα, αλλά και ανεξήγητους βανδαλισμούς. Όπως στην περίπτωση της Νέας Σμύρνης, στην οδό Ζάνου, όπου άγνωστοι έκοψαν με… τροχό, τις μεταλλικές βάσεις από παγκάκια και τα γκρέμισαν!

«Ελπίζω, ότι δεν είναι κάτοικοι της περιοχής», είπε στην «Ε» ο πρόεδρος της Γ’ Δημοτικής Κοινότητας κ. Κ. Ζέβλας, που κατήγγειλε το γεγονός, προσθέτοντας: «Μόλις προσφάτως, με ενυπόγραφο υπόμνημα κατοίκων, κατατέθηκε αίτημα, η συγκεκριμένη παιδική χαρά να αναβαθμιστεί και να περιφραχθεί, για περισσότερη ασφάλεια των παιδιών. Συγκεκριμένα ζήτησαν να γίνει ανθόκηπος το παλιό σιντριβάνι και να μπει φράχτης, για να μην πετάγονται παιδιά στον δρόμο.

Ελπίζουμε επίσης, να μην είναι ίδια περίπτωση, με το πάρκο της οδού Αισχύλου, όπου πριν λίγα χρόνια, άγνωστοι έκοψαν με τον ίδιο τρόπο τα παγκάκια, για να μην κάθονται παιδιά και κάνουν φασαρία!».

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ

Διαφορετικά είναι τα πράγματα με την παιδική χαρά στην περιοχή της οδού Σόλωνος. Οι κάτοικοι που διαμαρτυρήθηκαν για την ασφαλτόστρωση των δρόμων, θέτουν και ζήτημα βελτίωσης της παιδικής χαράς, από πλευράς κανόνων υγιεινής και ασφάλειας των παιδιών. Καταγγέλλουν ότι στην άμμο της παιδικής χαράς αφήνουν τα απόβλητά τους οι γάτες της περιοχής και γίνεται επικίνδυνο για την υγεία των παιδιών. Θεωρούν ότι πρέπει να μπει άλλο υλικό, ίσως καουτσούκ. Ακόμα, επισημαίνουν ότι υπάρχει βρύση, αλλά χωρίς νερό. Γενικά, θέτουν και περιβαλλοντικά ζητήματα, επισημαίνονταν ότι στην περιοχή βόσκουν πρόβατα και κότες, στην αδιαμόρφωτη πλατεία του δήμου και σε ιδιωτικά οικόπεδα με χόρτα.

Ε. Ρ.  

 

ΦΩΤ.: Τα παγκάκια στην οδό Ζάνου και η παιδική χαρά στη Γιάννουλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass