ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Υποτονική η κίνηση στην αγορά των Φαρσάλων

Δημοσίευση: 15 Απρ 2015 11:15 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:01

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Του Αχ. Μπακαλέξη

Σε μέτρια επίπεδα κυμάνθηκε η αγορά των Φαρσάλων τη Μεγάλη Εβδομάδα, παρά την επάρκεια των προϊόντων, τις χαμηλές τιμές και τον μεγάλο αριθμό ετεροδημοτών που κατέκλυσαν την πόλη και την επαρχία Φαρσάλων γενικότερα. Εκτός των κρεοπωλείων που είχαν την τιμητική τους αυτές τις ημέρες, στα άλλα μαγαζιά η κίνηση ήταν υποτονική και χαμηλότερη από την περσινή περίοδο. Ιδιαίτερα τα καταστήματα ένδυσης και υπόδησης, σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο Φαρσάλων, είχαν πτώση περίπου 10%, ενώ πολύ καλά κυμάνθηκε η κίνηση στα καταστήματα εστίασης. Ταβέρνες, ουζερί, καφετέριες και μπαράκια έσφυζαν από κίνηση και με δυσκολία έβρισκε κανείς τραπέζι για να απολαύσει τον καφέ, το ποτό ή το τσιπουράκι και το κρασί του.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Φαρσάλων κ. Γιώργος Πιτσάβας ανέφερε στην "Ε" ότι "η αγορά κυμάνθηκε σε γενικές γραμμές κάτω από τα περσινά επίπεδα και μόνο τα καταστήματα εστίασης "δούλεψαν" τη Μεγάλη Εβδομάδα. Τα πράγματα είναι δύσκολα και πολλοί έμποροι δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους. Παρά την επάρκεια προϊόντων και τις χαμηλές τιμές, ο καιρός δεν βοήθησε αλλά και η οικονομική κρίση που "μαστίζει τη χώρα" κάνουν τα πράγματα πιο δυσκολα".

 

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass