Αποστάσεις Ανεξάρτητων για συνεργασία με τον Στ. Ροντούλη

Δημοσίευση: 18 Απρ 2013 23:15 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:41

Αποστάσεις από την πολιτική συνεργασία των Ανεξάρτητων Ελλήνων με το Πατριωτικό Κέντρο που ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος τους, Στέλιος Ροντούλης παίρνει το γραφείο τύπου του κόμματος του Πάνου Καμμένου, καθώς παραπέμπει για τις οριστικές εξελίξεις στο συνέδριο. Αναλυτικότερα η επίμαχη ανακοίνωση των Ανεξάρτητων αναφέρει τα εξής: «Επειδή σε διάφορα μέσα ενημέρωσης εγράφη περί προσχωρήσεων στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ πριν τις διαδικασίες του ιδρυτικού τους συνεδρίου, διευκρινίζεται το εξής: Το μόνο αρμόδιο όργανο, όπως επανειλημμένα έχει δηλώσει ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος, να αποφασίσει για οποιαδήποτε προσχώρηση ή συνεργασία με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι το ιδρυτικό συνέδριο του κόμματος και οι δημοκρατικά εκλεγμένοι σύνεδροι».

Στο μεταξύ έντονες είναι οι αντιδράσεις στελεχών των Ανεξάρτητων, όπως τουλάχιστον καταγράφονται στα social media και στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος στην προοπτική μιας τέτοιας συνεργασίας με πολιτικούς που σχετίστηκαν έμμεσα ή άμεσα με το μνημόνιο. Κληθείς να σχολιάσει τα παραπάνω ο Συντονιστής των Ανεξάρτητων στη Θεσσαλία Μιχάλης Σακελάρης δήλωσε στην «Ε» πως «δεν μπορεί να σχολιάσει ανακοινώσεις και κινήσεις πολιτικών που δεν ανήκουν στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Αυτό που τώρα έχει σημασία για όλους εμάς που από την πρώτη στιγμή σταθήκαμε στο πλάι του Πάνου Καμμένου είναι η επιτυχία του ιδρυτικού μας συνέδριου και η καθημερινή μάχη για τα προβλήματα του κάθε Έλληνα και της κάθε Ελληνίδας».

Ακόμη στελέχη των ΑΝΕΛ στο  νομό στοιχημάτιζαν πως «αν πράγματι το ιδρυτικό συνέδριο του κόμματος είναι αυτό που θα αποφασίσει το μέλλον της συνεργασίας των δύο φορέων, τότε δύσκολα θα επιτευχθεί η κοινή κάθοδος τους στις εκλογές».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass