Αλλαγή στο δίκτυο μεταφοράς νερού προς τη Λάρισα

Δημοσίευση: 18 Νοε 2013 15:53 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:57

 

Μετακινείται το δίκτυο μεταφοράς πόσιμου νερού στη Λάρισα προκειμένου να γίνει δυνατή η κατασκευή του έργου ολοκλήρωσης του οδικού δακτυλίου της πόλης στο ύψος της οδού Κοζάνης.

Συγκεκριμένα, η ΔΕΥΑΛ, στο πλαίσιο της κατασκευής του δακτυλίου της Λάρισας,  ξεκίνησε τις εργασίες αντικατάστασης των σωλήνων μεταφοράς νερού από τις γεωτρήσεις Γιάννουλης – Αμπελώνα από τον άξονα του παλιού αναχώματος, για την διευκόλυνση της εκτέλεσης του έργου οδοποιίας «Κατασκευή τμήματος από β’ γέφυρα Πηνειού έως την οδό Κοζάνης»

Πρόκειται για δίκτυο μεταφοράς νερού που συγκροτούν δύο χαλυβδοσωλήνες Φ500 και Φ600 και το οποίο τοποθετείται στον νέο παράδρομο δίπλα στον κεντρικό δρόμο. Οι χαλυβδοσωλήνες είναι υψηλών προδιαγραφών, με εσωτερική επένδυση κατάλληλη για πόσιμο νερό και με εξωτερική προστασία κατά της διάβρωσης.

 Το έργο έχει προϋπολογισμό 1.406.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ, ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ-ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΗΠΕΙΡΟΥ ως προς την αξία των εργασιών και τα γενικά έξοδα, όφελος κλπ. ενώ ο Φ.Π.Α. ύψους 262.910 ευρώ βαρύνει την ΔΕΥΑΛ.

Η προθεσμία εκτέλεσης είναι έως 17 Απριλίου 2014, αλλά για να δοθεί η δυνατότητα να προχωρήσει πιο γρήγορα το έργο της οδοποιίας, θα γίνει προσπάθεια ώστε να ολοκληρωθεί έως τον Φεβρουάριο του 2014.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass