Στη «φάκα» ΙΧΕ με κάνναβη στη Λάρισα

Δημοσίευση: 10 Οκτ 2013 20:16 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:10

Δύο αλλοδαποί, που επέβαιναν σε ΙΧΕ αυτοκίνητο, συνελήφθησαν στη Λάρισα, γιατί στο όχημα υπήρχαν πάνω από (100) γραμμάρια κάνναβης, (26) φυσίγγια κυνηγετικού όπλου και το συνολικό χρηματικό ποσό των (1.705) ευρώ. Αναλυτικά:

Συνελήφθησαν, χθες (09-10-2013) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 33 και 31 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης και κατοχής κάνναβης, καθώς και της παράνομης κατοχής φυσιγγίων.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι συλληφθέντες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

•        συνολική ποσότητα κάνναβης (106,7) γραμμάριων και συγκεκριμένα δύο νάιλον συσκευασίες με (13,7) γραμμάρια κάνναβης επιμελώς κρυμμένα μέσα σε συσκευασία καπνού, και μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη (93) γραμμαρίων επιμελώς κρυμμένη στη ρεζέρβα του οχήματος μέσα στο χώρο των αποσκευών και

•        (21) φυσίγγια κυνηγετικού όπλου στην πόρτα του συνοδηγού. 

Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών, ενώ στην κατοχή των δύο αλλοδαπών βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και το συνολικό χρηματικό ποσό των (1.705) ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση της κάνναβης.   

 

Ακολούθησε νομότυπη έρευνα στην οικία του 33χρονου κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη πέντε (5) φυσίγγια κυνηγετικού όπλου και ένα εκριζωμένο - αποξηραμένο δενδρύλλιο κάνναβης.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δύο αλλοδαποί προόριζαν τις κατασχεθείσες ποσότητες κάνναβης για εμπορία.   

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.   

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass