Έφοδοι στα παζάρια Λάρισας και Φαρσάλων

Δημοσίευση: 02 Οκτ 2013 20:13 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:59

Επεμβάσεις στις εμποροπανηγύρεις Λάρισας και Φαρσάλων πραγματοποίησαν αστυνομικοί. Στη Λάρισα συνέλαβαν γυναίκα που κατηγορείται για κλοπές από πάγκους μικροπωλητών και στα Φάρσαλα τρεις αλλοδαπούς για παραεμπόριο. Αναλυτικά;

ΛΑΡΙΣΑ

Συνελήφθη χθες (01-10-2013) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, μία 52χρονη για τρεις περιπτώσεις κλοπών από πάγκους μικροπωλητών στην ετήσια εμποροπανήγυρη της πόλης.

Ειδικότερα, η συλληφθείσα κατελήφθη από τους αστυνομικούς να αφαιρεί από τον πάγκο 31χρονης ημεδαπής ένα γυναικείο δαχτυλίδι, ενώ όπως διαπιστώθηκε προηγουμένως είχε αφαιρέσει από τον ίδιο πάγκο δυο γυναικεία βραχιόλια κι ένα ακόμη γυναικείο δαχτυλίδι, όλα τους κοσμήματα «φο-μπιζού».

Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι είχε διαπράξει άλλες δύο κλοπές και συγκεκριμένα αφαίρεσε ενδύματα και λευκά είδη από πάγκους 57χρονου και 34χρονου ημεδαπού, αντίστοιχα. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή της, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας.  

ΦΑΡΣΑΛΑ

Αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν χθες (01-10-2013) το πρωί στα Φάρσαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδιασμού για την πάταξη του παραεμπορίου.

Κατά τους ελέγχους προσήχθησαν από πλατεία της πόλης τρεις αλλοδαποί και συγκεκριμένα δύο υπήκοοι Βουλγαρίας ηλικίας 21 και 40 ετών κι ένας 31χρονος υπήκοος Πακιστάν, οι οποίοι κατελήφθησαν να κατέχουν προς πώληση συνολικά (168) είδη παραεμπορίου, όπως μηχανές κουρέματος, γυαλιά, αναπτήρες, μπαταρίες, ραδιόφωνα, ρολόγια, θήκες κινητών τηλεφώνων κ.α., τα οποία κατασχέθηκαν.

Σε βάρος τους επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, διότι στερούνταν αδειών μικροπωλητή, ενώ για τα παραπάνω κατασχεθέντα δεν κατείχαν τα απαιτούμενα παραστατικά έγγραφα. Από τις Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας θα συνεχιστούν παρόμοιοι έλεγχοι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass