Ι. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ:

Ο Τ. Μπαλτάκος δεν εκπροσωπεί τίποτα για την ΝΔ

Δημοσίευση: 05 Απρ 2014 19:08 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:44

Αν και εμφανίστηκε βέβαιος ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές, ωστόσο ο  επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα του κόμματος στην πορεία για τις ευρωεκλογές Μανώλης Κεφαλογιάννης, παρατήρησε σήμερα από την Λάρισα,  ότι η Ελλάδα δεν θα πρέπει να έχει ένα «εθνικό ατύχημα» τον Μάιο. Το οποίο «ατύχημα» θα την οδηγήσει σε επικίνδυνες ατραπούς καθώς, όπως παρατήρησε το θέμα που τίθεται στις εκλογές αυτές δεν είναι η επιλογή μεταξύ  κεντροδεξιάς και κεντροαριστεράς. Σήμερα, υπογράμμισε, συγκρούονται δυο κόσμοι: οι πολίτες  καλούντα να επιλέξουν αν θέλουν η Ελλάδα να παραμείνει ανάμεσα στις 25 πιο ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου χωρίς να επιδοθεί σε πειράματα που μπορεί να την οδηγήσουν σε αχαρτογράφητα νερά, όπως της Αργεντινής, του Εκουαδόρ και της Κούβας. Εξέφρασε ωστόσο την εμπιστοσύνη του στην ωριμότητα του ελληνικού λαού, η οποία όπως είπε, «αποτελεί εγγύηση ότι πάμε στην σωστή κατεύθυνση».

 Ενώ για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ ανέφερε ότι θα ανακοινωθεί λίγο πριν η λίγο μετά το Πάσχα.

 Ο βουλευτής Ηρακλείου και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, ο οποίος προήδρευσε  σήμερα συνεδρίασης της Νομαρχιακής Συνέλευσης των μελών του κόμματος, με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει ευρωεκλογών, στο πλαίσιο συνέντευξη τύπου αναφέρθηκε και  στην υπόθεση Μπαλτάκου. Παραδέχθηκε μεν ότι είναι ένα θέμα που «πληγώνει και στεναχωρεί» την ΝΔ αλλά έσπευσε να διευκρινίσει, ότι «ο Τ. Μπαλτάκος δεν εκπροσωπεί τίποτα για την ΝΔ» και ξεκαθάρισε:«για μας δεν είναι θέμα πολιτικό. Δεν μας επηρεάζει στην πορεία προς τις ευρωεκλογές ούτε κατ ελάχιστο. Δεν μπορεί να δημιουργήσει θέμα ούτε για την Κυβέρνηση ούτε για τον Πρωθυπουργό».

Ενώ παρατήρησε ότι κανείς εκτός από την Δικαιοσύνη δεν διώκει την «Χρυσή Αυγή» και εξέφρασε εκ νέου την απορία του (όπως και συνέντευξη του που φιλοξένησε χθες η «Ε»),  για την στάση της αντιπολίτευσης και ιδιαίτερα του ΣΥΡΙΖΑ, στο θέμα, θέτοντας το ερώτημα, αν με της στάση τους θεωρούν ότι η «ΧΑ» διώκεται πολιτικά. «Αν αυτή είναι η θέση τους να βγουν να μας του πουν ανοιχτά»δήλωσε.

 

Οι δημοτικές ..στηρίξεις

 

Απατώντας σε ερώτημα για τις πολλαπλές γαλάζιες υποψηφιότητες σε Δήμους όπως και στον Δήμο Λαρισαίων και την ανοιχτή στήριξη του γραμματέα της ΠΕ της ΝΔ Αντρέα Παπαμιμίκου στην υποψηφιότητα του νυν δημάρχου Λαρισαίων και εκ νέου υποψήφιου Κώστα Τζανακούλη, ο βουλευτής Ηρακλείου, σχολίασε ότι η ΝΔ είναι ένα συντεταγμένο κόμμα, με όργανα και διαδικασίες και επέλεξε ανθρώπους οι υποψηφιότητες των οποίων καλύπτουν καλύτερα τις ανάγκες των τοπικών κοινωνικών και εγκρίνονται περισσότερο από τα κατά τόπους κομματικά στελέχη.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass