Ενίσχυσαν την «Ελπίδα» του Αμπελώνα

Δημοσίευση: 18 Μαρ 2014 14:34 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:15

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ – ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα

 Με το ποσό των 250 ευρώ ενίσχυσε και φέτος το σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η Ελπίδα» ο σύλλογος Ατόμων Τρίτης Ηλικίας του ΚΑΠΗ Αμπελώνα, δίνοντας με τον τρόπο αυτό ένα ζωντανό παράδειγμα προς μίμηση σε όλους τους φίλους της αιμοδοσίας, κατοίκους του Αμπελώνα και της περιοχής.

 «Αν θέλουμε να κρατήσουμε ζωντανή την ελπίδα που γεννάει σε όλους μας ο σύλλογος «Η Ελπίδα» με τις τέσσερις αιμοδοσίες που πραγματοποιεί κάθε χρόνο και το αίμα που συγκεντρώνει και διαθέτει σε όλους μας, όταν το χρειαζόμαστε», τόνισαν ο πρόεδρος κ.  Γιάννης Κουτσοδήμος και τα μέλη του Δ.Σ. κ. κ. Κώστας Χατζής και Στάθης Στεργίου στον πρόεδρο της «Ελπίδας» κ. Απ. Παπαϊωάννου, καθώς του έδιναν τα χρήματα, «είναι ανάγκη όλοι μας να τον συμπαραστεκόμαστε και να τον βοηθούμε, όπως και όσο μπορούμε, για να μπορεί να συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο του για πολλά ακόμη χρόνια»

 Ο πρόεδρος της «Ελπίδας» κ. Απόστολος Παπαιωάννου ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου Ατόμων Τρίτης Ηλικίας Αμπελώνα, που μέσα στην οικονομική κρίση και από τα λίγα έσοδά τους βρήκαν τον τρόπο και τους πόρους να ενισχύσουν και πάλι το σύλλογο «Ελπίδα», όπως κάνουν χρόνια τώρα με ομόφωνη απόφαση της Γ.Σ. του Συλλόγου τους και τους ευχήθηκε «καλή υγεία» και να τους είναι αχρείαστες οι υπηρεσίες του.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass