Ο Τάσος Τσιαπλές για το κτίριο του ΙΚΑ

Δημοσίευση: 14 Μαρ 2014 14:10 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:09

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Λάρισας με τη Λαϊκή Συσπείρωση Τάσος Τσιαπλέ  με δήλωσή του ζητάει «να γίνει τώρα το νέο κτίριο του ΙΚΑ στο οικόπεδό του». Σημειώνοντας  ότι «η άσχημη εικόνα που αναδείχθηκε μετά το κλείσιμο των πολυιατρείων του ΕΟΠΥΥ, με εκατοντάδες ασφαλισμένους να συνωστίζονται στο ισόγειο του Εργατικού Κέντρου, για να περάσουν από τις επιτροπές των ΚΕΠΑ, αποτελεί ακόμα μια απόδειξη της αναγκαιότητας της άμεσης κατασκευής του νέου σύγχρονου και λειτουργικού κτιρίου του ΙΚΑ, στο ιδιόκτητο οικόπεδό του (οδός Ασκληπιού), που τώρα νοικιάστηκε για πάρκινγκ!

Είναι απαράδεκτο το ΙΚΑ να ξοδεύει πάνω από 500.000 ευρώ για ενοίκια σε ακατάλληλα για τις ανάγκες του κτίρια, να έχει ξοδέψει μεγάλο ποσό για την μελέτη του έργου και να μην προχωρά στην κατασκευή του νέου κτιρίου, που θα εξυπηρετούσε όλες τις ανάγκες των άμεσα και έμμεσα ασφαλισμένων.

Οι κατά καιρούς υποσχέσεις των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ, των διοικητών του ΙΚΑ, αποδείχτηκαν ψεύτικα λόγια, αφού αντί για κτίριο του ΙΚΑ, το οικόπεδο κατάντησε σε ιδιωτικό παρκινγκ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass