Ρ. Kαραλαριώτου κοινό μέτωπο Δήμου ΙΝΚΑ για την προστασία των Λαρισαίων καταναλωτών

Δημοσίευση: 08 Μαρ 2014 21:05 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:00

 

Την ανάγκη να διαμορφωθεί ένα κοινό μέτωπο προστασίας των καταναλωτών ανάμεσα στο Δήμο και το ΙΝΚΑ επεσήμανε η υποψήφια Δήμαρχος Λαρισαίων και επικεφαλής του Συνδυασμού «Λάρισα – Νέα Αρχή» κ. Ρένα Καραλαριώτου κατά τη διάρκεια συνάντησης με τη Διοίκηση του ΙΝΚΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο πρόεδρος του ΙΝΚΑ κ. Βασίλης Κόκκαλης, ενημέρωσε την κ. Καραλαριώτου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές επισημαίνοντας ότι έχει αυξηθεί δραματικά, εξαιτίας της ύφεσης και της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, ο αριθμός των πολιτών που απευθύνονται στο ΙΝΚΑ, με σκοπό να λάβουν νομικές συμβουλές για διάφορα ζητήματα. Επιπλέον, όπως συμπλήρωσε ο κ. Κόκκαλης, δεν είναι λίγοι εκείνοι που απευθύνονται στον ανεξάρτητο φορέα, με σκοπό να καταγγείλουν ή και να εκφράσουν τα παράπονά τους για υπέρογκες  χρεώσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, της ΔΕΥΑΛ ή ακόμη και στους λογαριασμούς εταιρειών κινητής τηλεφωνίας.

 «Η Διοίκηση του ΙΝΚΑ –υπογράμμισε ο κ. Κόκκαλης- προσπαθεί να ανταποκριθεί στο ρόλο της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία με την κ. Καραλαριώτου και είμαστε βέβαιοι ότι και από τη θέση της Δημάρχου θα συμβάλει τα μέγιστα στο να ενισχύσουμε τη δράση μας για την προστασία των Λαρισαίων καταναλωτών».

Από την πλευρά της, η κ. Καραλαριώτου δεσμεύτηκε ότι η αγαστή μέχρι σήμερα συνεργασία των δύο πλευρών θα συνεχιστεί υπογραμμίζοντας ότι «πάγια θέση μας ως «Νέα Αρχή» είναι ότι θα πρέπει να δημιουργηθεί ένα συμπαγές μέτωπο, μία ασπίδα για τους καταναλωτές, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα οικονομικής φύσεως, όπως είναι οι πλειστηριασμοί των κατοικιών τους, τα κόκκινα δάνεια και τα προβλήματα που δημιουργούν οι διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος.»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass