ΓΙΑ 2η ΦΟΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο κ. ΑΡΗΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Η παράταξή μας παρήγαγε μεγάλο και σημαντικό έργο

Δημοσίευση: 28 Φεβ 2014 2:21 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:49
ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Αχ. Μπακαλέξη
Την απόφασή του να διεκδικήσει ως υποψήφιος δήμαρχος το Δήμο Φαρσάλων για δεύτερη φορά ανακοίνωσε επίσημα χθες με επιστολή του ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος, ζητώντας την ανανέωση της εμπιστοσύνης των πολιτών του Δήμου Φαρσάλων στο πρόσωπό του και στη δημοτική παράταξη που είναι επικεφαλής με την επιδίωξη να αποτελέσει και πάλι την ευρύτερη δημοκρατική και προοδευτική συνάντηση των δημοτών.
«Στήσαμε, τονίζει, ένα δήμο που κινείται, λειτουργεί και δημιουργεί σε πλαίσια αξιοπιστίας, ισότητας και δημοκρατικότητας. Παρήγαγε μεγάλο και σημαντικό έργο, σε κάθε επίπεδο και τομέα, ιεράρχησε στόχους και έθεσε προτεραιότητες. Το μεγάλο και σημαντικό έργο που υλοποιείται στο Δήμο μας, αποτελεί την ασφαλή γέφυρα για το πέρασμα στην επόμενη παραγωγική, δημιουργική και ελπιδοφόρα πενταετία. Η πρόκληση προς τους πολίτες, ιδιαίτερα στους νέους και τις νέες, για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου είναι ανοιχτή και γίνεται με ανοιχτές διαδικασίες».
Στην επιστολή ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, ο δήμαρχος Φαρσάλων Άρης Καραχάλιος αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «η παράταξή του αφήνει στην άκρη τις αγκυλώσεις των κομματικών χώρων και τις αντιπαραθέσεις του παρελθόντος. Βασίζεται στη δημοκρατικότητα της λειτουργίας και στην ενεργό συμμετοχή τον πολιτών. Στήσαμε τον ενιαίο Δήμο Φαρσάλων ως πυρήνα δημοκρατίας, αξιοκρατίας και ισονομίας. Το μεγάλο και σημαντικό έργο που υλοποιείται στον ενιαίο δήμο μας αποτελεί την ασφαλή γέφυρα για το πέρασμα στην επόμενη παραγωγική, δημιουργική και ελπιδοφόρα πενταετία. Η πρόσκληση προς τους πολίτες, ιδιαίτερα τους νέους και τις νέες, για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου είναι ανοικτή και γίνεται με ανοικτές διαδικασίες».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass